Μπόγρης: “Για όλα …ευθύνεται η Έλλη”



Σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική τους σχέση προέβη ο Γιώργος Μπόγρης από την Ισπανία, όπου αγωνίζεται με την ομάδα του.

Και ο μπασκετμπολίστας επισημαίνει ότι τον βοήθησε πολύ η σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου, μέσω της συνέντευξής του.
Οι δηλώσεις
«Μόνο καλό μου έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος. Σε όλα! Με βοήθησε και ως αθλητή και ως άνθρωπο. Με έκανε να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες, να μην παρασύρομαι. Να φροντίζω το σώμα μου και να μην αφήνω ούτε μια μέρα χωρίς να δουλέψω σκληρά», λέει ο νεαρός μπασκετμπολίστας αναφερόμενος στην τραγουδίστρια.
mpogrhsiciao.gr
Απαντώντας σε όσους υποστήριξαν πως δεν έπαιζε καλά λόγω της Έλλης, ο Γιώργος αναφέρει: «θυμάμαι ότι δεν έπαιζα στον Παναθηναϊκό και το χρέωναν εκεί. Μα, όταν ξεκίνησε η σχέση μου, ήταν Φεβρουάριος και βρισκόμασταν στα μισά της δεύτερης σεζόν».

Η γνωριμία τους
Η τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας γνωρίστηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, έντεκα μήνες μετά το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, στο πλαίσιο του All Star Game, στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου είχε κληθεί για να τραγουδήσει η Έλλη. Παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας, που «αγγίζει» τα 20 χρόνια, αλλά και την απόσταση που τους χωρίζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο, διαψεύδοντας τις κατά καιρούς φήμες για χωρισμό…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...