Οι φήμες και τα υπονοούμενα δημοσιογράφου για τη σεξουαλικότητα του Ronaldo




Τα δημοσιεύματα για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του 28χρονου ποδοσφαιριστή δεν λένε να τελειώσουν.
Κάτι οι τσάντες που κρατάει στα χέρια του στις δημόσιες εμφανίσεις του, κάτι τα προκλητικά ρούχα που φοράει, η ολική αποτρίχωση που έχει κάνει και άλλες μικρές λεπτομέρειες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο των δημοσιογράφων.
Στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Touche pas a mon sport» ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Cristiano Ronaldo κάνει πολύ συχνά ταξίδια, 3-4 φορές την εβδομάδα, στο Morocco για να κάνει «αγκαλίτσες» με τον φίλο του και αθλητή του kick box Badr Hari.
Μάλιστα, το καλοκαίρι που μας πέρασε οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν μαζί να κάνουν διακοπές στο Miami. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τους δυο τους να κάνουν μαζί ηλιοθεραπεία και να μην ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον ούτε λεπτό σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
Στο άκουσμα της είδησης του δημοσιογράφου όλοι «έτρεξαν» να μπουν στο λογαριασμό του Badr Hari στο instagram για να δουν τις φωτογραφίες του με τον Ronaldo οι οποίες ναι είναι αρκετές και τους δείχνει πολύ αγαπημένους.
Μήπως τελικά είχε δίκιο η Samantha από το Sex and the City όταν έλεγε ότι «κάποιος γίνεται πραγματικά διάσημος, μόλις αρχίζουν να ακούγονται gay φήμες γύρω από το όνομά του»;




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...