Τα έβγαλε στη φόρα η Όλγα Τρέμη: Ποιος μεγαλομέτοχος έκλεισε το Mega. Η αλήθεια πίσω από το λουκέτο


Η Όλγα Τρέμη πιστεύει ότι το κενό που αφήνει το MEGA είναι ευρύτερο – όχι μόνο στον χώρο των ΜΜΕ, αλλά συνολικά στον δημόσιο διάλογο.


Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια, δηλώνει απλώς ότι «θέλω να μείνω στην αγορά», κάτι που πιθανώς σημαίνει ότι ετοιμάζει την επιστροφή στον καθιερωμένο της ρόλο – αν και σε ένα εντελώς διαφορετικό τηλεοπτικό τοπίο.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πώς είναι η ζωή της χωρίς το MEGA, η Όλγα Τρέμη απαντά: «Χάλια. Το MEGA για μένα ήταν το δεύτερο σπίτι μου, καθώς εκεί περνούσα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου επί δέκα χρόνια.

Κατ’ ανάγκη, λοιπόν, μετά από τόσο καιρό μπλέχτηκα με τον σταθμό και συναισθηματικά. Βέβαια το MEGA δεν είναι μια αφηρημένη έννοια.

Το MEGA είναι οι άνθρωποί του και τώρα που το κανάλι θα λείψει -πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα μας αφήσει και τυπικά εκτός από ουσιαστικά- δημιουργείται ένα ευρύτερο κενό, το οποίο δεν αφορά μόνο στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Παρακάτω η Όλγα Τρέμη αναφέρει: «Πιστεύω ότι υπήρχε στρατηγικό σχέδιο εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο προέβλεπε στοχοποίηση του καναλιού, αλλά και κάποιων προσώπων-συμβόλων, ταυτισμένων με τον σταθμό.

Κακώς δαιμονοποιήθηκε το MEGA ή και ο δικός μου ρόλος. Η αλήθεια δεν έχει καμία σχέση με την όλη μυθοπλασία που αναπτύχθηκε.

Προπαγάνδα έγινε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. διαδίδοντας ότι το MEGA και άλλοι κάνουν προπαγάνδα υπέρ του «Ναι». Και δυστυχώς η λάσπη μένει.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...