Δείτε για πρώτη φορά τους πρώην συντρόφους της Νατάσας Καλογρίδη! Ο ηθοποιός του «Τατουάζ» που κανείς δεν ήξερε ότι είχαν σχέση!




Αντισυμβατική, αντιστάρ και fashion icon ταυτόχρονα.

Η Νατάσα Καλογρίδη έχει δεχτεί πολλούς χαρακτηρισμούς από τη μέρα που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά έχει αποδείξει ότι δεν «μασάει» και ξέρει να τους υιοθετεί με καμάρι, χαμογελώντας παιχνιδιάρικα την ίδια στιγμή.


Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που θα τολμούσαν να φύγουν με ροζ γόβες από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ωστόσο εκείνη το έκανε για να τις πετάξει στα βράχια του μακρινού Palawan, φωνάζοντας με την ξεχωριστή μπάσα φωνή της «ήρθα εδώ για να ζήσω τη μαγεία».



Παρ’ ότι είναι μία πληθωρική και sexy γυναίκα που δηλώνει διαρκώς ερωτευμένη, αποφεύγει να εμφανίζεται με συντρόφους της και να μιλάει για εκείνους.



Diva και αλητάκι ταυτόχρονα δεν διστάζει να δεσμευτεί, ακόμα και να παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2009 με τον Γιώργο Μενεγάτο που της έκανε τη μεγάλη πρόταση στις δέκα μέρες γνωριμίας τους και με τον οποίο χώρισε μετά από μόλις 7 μήνες κοινής ζωής.



«Ο γάμος μου ήταν μικρός, λιτός και απέριττος και όσο του έπρεπε», δήλωνε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη, για να συμπληρώσει: «Έτσι μου ’ρθε και έτσι ένιωσα». Αν και δεν το δοκίμασε ξανά, παραμένει ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο, αν και εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος.



Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, έχει περάσει από το πλευρό της ο τραγουδιστής και πρώην φιναλίστ του «Fame Story» Γιώργος Χρήστου και οι φήμες την ήθελαν επίσης ζευγάρι με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο δολοφόνος του «Τατουάζ», –με αφορμή τη συνεργασία τους και τις καυτές σκηνές που είχαν γυρίσει για τη σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου»– με εκείνη ωστόσο να το διαψεύδει συνεχώς.




Ο τελευταίος άντρας που της έκλεψε την καρδιά λίγο πριν μπει στο «Nomads» ήταν ο 31χρονος Μιχάλης-Παναγιώτης Πιλαλάκος, επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων στην Αθήνα. Μάλιστα πέρασαν μαζί μέρος του καλοκαιριού κάνοντας κοινές διακοπές στην Κρήτη και άνθρωποι που τους εντόπισαν στις διακοπές τους είχαν να λένε πόσο διαχυτικοί ήταν μεταξύ τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...