Survivor: Αποκλειστικό! Αυτό είναι το πάρτυ της ένωσης


Αποτέλεσμα εικόνας για SURVIVOR



Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις δύο ομάδες. Μένει μόνο μία αποχώρηση για την ένωση,

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο παίκτης από την ομάδα των διασήμων που θα αποχωρήσει είναι ο Λάμπρος Χούτος, γεγονός που δεν μας κάνει εντύπωση μετά από την αρνητική εικόναπου έχει βγάλει προς τα έξω τον τελευταίο καιρό.
Όπως όλοι ξέρουμε μετά την αποχώρηση του Λάμπρου θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων αλλά αφού προηγηθεί το περιβόητο πάρτυ της ένωσης. Πως θα είναι όμω αυτό το πάρτυ; Σύμφωνα με το τούρκικο φορμάτ το οποίο ακολουθεί και το ελληνικό η διαδικασία είναι η εξής: Θα γίνει αγώνισμα για τελευταία φορά ανάμεσα στις 2 ομάδες και η νικίτρια ομάδα θα μείνει στην παραλία της. Έτσι η χαμένη ομάδα είναι αναγκασμένη να γυρίσει πίσω στην παραλία της, να κάψει την καλύβα της και να μετακομίσει στην παραλία της νικίτριας ομάδας.
Έπειτα όλοι οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να μεταβούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα μοιάζει με spa ή ακριβό ξενοδοχείο, να κάνουν επιτέλους μπάνιο και να περιποιηθούν τον εαυτό τους. Μετά από αυτό θα ακολουθήσει το πάρτυ, το οποίο θα μοιάζει λίγο με το "Στην υγεία μας ρε παιδιά" γα να κάνουμε και λίγο χιούμορ. Θα στηθεί ένα τραπέζι με φαγητό, αλκοόλ, τραγούδια και εκπλήξεις.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...