Αποκάλυψη: Το επίθετο που θα πάρει η κόρη της Ελένης!



Λίγα 24ωρα μετά τον ερχομό της τρίτης κόρης της Ελένης Μενεγάκη και οι πληροφορίες που έρχονται μέσα και έξω από το μαιευτήριο είναι πολλές.

Το πρωί της Τρίτης (31/3) στο Πρωινό ακούσαμε ότι η Ελένη εισήχθη στο μαιευτήριο με άλλο επίθετο και συγκεκριμένα με το «Παπαδοπούλου» προκειμένου να αποφύγει τους δημοσιογράφους. Ωστόσο, η έμπνευση του ψευδώνυμου δεν είχε, όπως αποδείχθηκε, αποτέλεσμα, αφού τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν στήσει «καρτέρι» από νωρίς!
Στο Mega με ΜΙΑ μάθαμε ποιο θα είναι το επίθετο της μικρής. Θα πάρει, που λες, τα επίθετα και των δύο γονιών της και θα λέγεται «Μενεγάκη – Παντζοπούλου»! Αυτό, άλλωστε αναγράφεται και στο βραχιολάκι της και όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, έτσι θα καταχωρηθεί και στο ληξιαρχείο.
Και κάπου εδώ, ξεκίνησαν οι απορίες, που όμως έβγαλαν… είδηση! Η Χριστίνα Πολίτη αποκάλυψε ότι ο γιος της από το δεύτερο γάμο της έχει το επίθετο του πρώην συζύγου της, αλλά και το δικό της. «Να βάλουν και τη γυναίκα που γέννησε αυτό το παιδί, να μας γράφουν και εμάς κάπου. Κι εγώ στον δεύτερο γιο μου έδωσα και το δικό μου όνομα και του πατέρα του, δεν είναι έγκλημα αυτό, γίνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μέχρι που το λόγο πήρε η Έλενα Τσαβαλιά, ρίχνοντας τη…. μπόμπα της! «Όταν οι γονείς δεν έχουν παντρευτεί, το παιδί παίρνει το όνομα της μάνας. Αν είναι παντρεμένοι παίρνει το όνομα του πατέρα ή και των δύο», εξήγησε. Για να προκαλέσει την εύλογη απορία του Μάρκου Σεφερλή, αλλά και τη δική μας…. «Άρα, εδώ που πήρε και τα δύο ονόματα είναι παντρεμένοι;». Ε;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...