Ερωτικό Ταρώ Απριλίου 2016 : Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;


Ερωτικό Ταρώ Απριλίου 2016 : Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Πρέπει να μάθεις να λες αντίο στο χτες, στις αδιέξοδες καταστάσεις που σου έχουν προκαλέσει πόνο ...
Κρατάς τις εμπειρίες, τα μαθήματα, ωριμάζεις, κατασταλάζεις και γυρίζεις σελίδα έστω και αν αυτό δεν είναι κάτι που πραγματικά το ήθελες ....  Αυτό τον Απρίλιο,  ο έρωτας  και οι σχέσεις περνούν από δοκιμασία αλλά και από μία διαδικασία «κάθαρσης»!  Είναι ο ιδανικός μήνας για να λήξουμε οριστικά καταστάσεις που  έφταναν μόνιμα σε αδιέξοδο, σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον και πορεία προκειμένου στην συνέχεια να κάνουμε μία νέα αρχή ....!

Ποια είναι η γενική τάση του Απριλίου 2016 για τα αισθηματικά μας;

Η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα που σκιαγραφεί το γενικό προφίλ του Απριλίου 2016,  είναι η κάρτα του Θανάτου! Μπορεί ακόμα και μόνο στο άκουσμα αυτής της κάρτας να νιώθεις φόβο για το τι θα συμβεί ... Χαλάρωσε, γιατί πραγματικά αυτή η κάρτα δηλώνει τον κύκλο που κάνει η ζωή αλλά και οι σχέσεις και φανερώνει ότι αυτό το μήνα θα αναγκαστούμε να αφήσουμε πίσω μας ότι δεν έχει πρόοδο, εξέλιξη, πορεία , μέλλον ... Η κάρτα Ταρώ του Θανάτου, είναι η 13η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, έχει στοιχείο της το Νερό και αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Σκορπιού!  Ο Απρίλιος λοιπόν θα είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός αλλά και μοιραίος μήνας για όσους ανήκουν σε αυτό το ζώδιο!  Όλα τα ζώδια όμως, τον τέταρτο μήνα του 2016 θα βιώσουν συναισθήματα νοσταλγίας, αναπόλησης θα κάνουν τον απολογισμό τους και στη συνέχεια θα γίνει η έναρξη μίας νέας εποχής στη ζωή τους!

Ποια ζώδια θα έχουν τύχη στα ερωτικά τους τον Απρίλιο 2016;
Πιο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες στην ερωτική ζωή των Καρκίνων, των Παρθένων, των Σκορπιών, των Αιγόκερων και των Υδροχόων. Ιδιαίτερα οι Καρκίνοι και οι Παρθένοι θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα πιο ανέμελες, ευχάριστες αλλά και τυχερές στιγμές!

Ποιοι θα ζήσουν  δυσκολίες & ερωτικά ξεκαθαρίσματα τον Απρίλιο 2016
 Οι Ταύροι και οι Δίδυμοι είναι τα δύο ζώδια που θα ζήσουν δύσκολες στιγμές στα ερωτικά τους σε αυτό το μήνα της χρονιάς! Πιθανότατα να βιώσουν έναν αποχωρισμό από το άτομο που αγαπούν ή να συμβούν κάποιες ανατροπές που θα τους αλλάξουν τα πλάνα και τα σχέδια που είχαν για το μέλλον της αισθηματικής τους ζωής!

Το ερωτικό πάθος του Απριλίου θα είναι κυρίαρχο για τα ακόλουθα ζώδια:
Τον Απρίλιο δεν θα λείψουν τα πάθη, οι δυναμικοί έρωτες που θα φέρουν τα πάνω κάτω .... Οι Τοξότες είναι οι πρώτοι στη λίστα που θα αναζητήσουν και θα βρεθούν πολύ γρήγορα στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα.  Οι Υδροχόοι θα ερωτευτούν ή θα απολαύσουν έντονες στιγμές στη σχέση τους ενώ οι αμφιβολίες και οι ζήλιες θα τους δημιουργούν εντάσεις!  Οι Ταύροι είναι πολύ πιθανό να ενδώσουν σε έναν παρασκηνιακό / δύσκολο, μπερδεμένο έρωτα που θα τους μπερδέψει συναισθηματικά, ενώ οι Λέοντες με τα συναισθηματικά τους σκαμπανεβάσματα για αυτό το μήνα  δεν θα μπορέσουν να συγκρατήσουν αυτό που αισθάνονται ...Τέλος, οι Ιχθύες, θα λειτουργήσουν κατακτητικά και α πόλυτα στα ερωτικά τους προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους!

Ποια ζώδια θα ζήσουν μία ερωτική επανασύνδεση;
 Ο Απρίλιος όπως είπαμε, κλείνει οριστικά δυσάρεστες καταστάσεις του χτες ...  Το γεγονός αυτό όμως θα φέρει και επανασυνδέσεις, αφού κάποιοι θα είναι αυτοί που θα διαγράψουν από την μνήμη τους τα εμπόδια που αντιμετώπισαν στο παρελθόν μίας σχέσης και θα πουν το μεγάλο ΝΑΙ στην επιστροφή ενός έρωτα από τα παλιά! Ποιοι θα είναι αυτοί;  Οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Αιγόκεροι ....

Ποιοι θα ζήσουν έναν νέο έρωτα τον Απρίλιο 2016;
Τοξοτάκια προετοιμαστείτε, αυτό τον Απρίλιο ο έρωτας σας αιφνιδιάζει με τον πιο όμορφο τρόπο! Δεν σας χαρίζει για τη ώρα σταθερότητα αλλά σας δίνει μοναδικές στιγμές.... Οι Υδροχόοι και οι Ιχθύες, είσαστε και εσείς τα 2 ζώδια που θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα!  Οι Καρκίνοι έχουν την τύχη με το μέρος τους για να κάνουν τυχερή γνωριμία με όμορφη εξέλιξη!

Η ερωτική ζωή των ζωδίων τον Απρίλιο 2016


Κριός:  Συνειδητοποιείς σφάλματα του χτες και κάνεις τα βήματα για να αποκαταστήσεις μία σχέση ή γνωριμία! 
Ταύρος:  Οι ερωτικοί πειρασμοί είναι αρκετοί, το πάθος κυρίαρχο ενώ το παρασκήνιο της ερωτικής σου ζωής φουντώνει για τα καλά! 
Δίδυμοι: Οι ανατροπές και οι αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή σε αποσυντονίζουν! Αποχαιρέτησε ότι δεν προχωρά! 
Καρκίνος: Αυτό το μήνα έχεις άστρο, εύνοια σε ερωτική γνωριμία ή αποκατάσταση σχέσης σε κάνουν να λάμπεις!
 Λέων:  Ρομαντισμός, τρυφερότητα και ανάγκη για συναίσθημα σε χαρακτηρίζουν! Έχεις ερωτικές εξελίξεις αλλά είσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό και σε αβεβαιότητα. 
Παρθένος:  Βρίσκεις τους ρυθμούς σου, ξεπερνάς μία σχέση που έληξε άδοξα, φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες! 
Ζυγός:  Αλλάζεις τακτική, απόψεις αλλά και συναισθήματα, ωριμάζουν κάποια πράγματα μέσα σου και παίρνεις αποφάσεις για τα αισθηματικά σου!
 Σκορπιός:  Κρατάς κοντά σου μόνο το αληθινό, αυτό που έχει αξία και πρέπει να διατηρηθεί στη ζωή σου! Αποχαιρετάς και Υποδέχεσαι κοντά σου νέους ανθρώπους! 
Τοξότης:  Μήνας για φλερτ και νέα ερωτικά ξεκινήματα που σου δίνουν ενθουσιασμό; Το παρελθόν παύει πλέον να σε πονά! 
Αιγόκερως:  Δεσμεύεσαι πιο ουσιαστικά με μία σχέση, αποχαιρετώντας τα εμπόδια του χτες! 
Υδροχόος: Ερωτεύεσαι, ερωτοτροπείς, ζεις έντονες ερωτικές στιγμές και κατακλύζεσαι από ζήλια και ανάγκη για διεκδίκηση!
 Ιχθύς:  Βάζεις νέους ερωτικούς στόχους και δεν σε σταματά κανείς μέχρι να τους κάνεις πραγματικότητα! 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...