Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη: Σαράντα μέρες από το θάνατο του τραγουδιστή



Ποιες οι συγκινητικές στιγμές στο μνημόσυνο για τα σαράντα του Παντελή Παντελίδη;


Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα.

Οι συγγενείς, οι φίλοι και ο χιλιάδες θαυμαστές του, δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τον ξαφνικό χαμό του στο μοιραίο τροχαίο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Συγκινητική ανταπόκριση και πάλι στη Νέα Ιωνία, στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, 40 ημέρες από το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε την ζωή του πολυαγαπημένου τραγουδιστή.

Η Νέα Ιωνία, η γειτονιά στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης, σείστηκε στην κηδεία του, ενώ και σήμερα, ημέρα της επιμνημόσυνης δέησης, πολύς κόσμος έχει σπεύσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην επιμνημόσυνη δέηση για τις σαράντα ημέρες από τον χαμό του.

Οι γονείς του και τα αδέλφια του έκαναν ανοιχτό κάλεσμα προς τον κόσμο για το μνημόσυνο που είχαν κανονίσει για σήμερα γι’ αυτό και από το πρωί στη Νέα Ιωνία πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τη μνήμη του.

Εχθές, σε μία ακόμα συγκινητική κίνηση, ο αδελφός του Τριαντάφυλλος έκανε το δικό του μνημόσυνο στον αδελφό του, ζητώντας από τους φίλους και τους θαυμαστές του να βάλουν τέρμα τα τραγούδια του σε μία ένδειξη τιμής της μνήμης του.












Συγκινητικές στιγμές το βράδυ του Σαββάτου
Φίλοι του Παντελή Παντελίδη έσπευσαν χθες το απόγευμα στο σημείο του δυστυχήματος, στη Βουλιαγμένης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του αδελφού του, Τριαντάφυλλου, βάζοντας στη διαπασών τα τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, λίγες ώρες πριν από το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον ξαφνικό θάνατό του, στις 18 Φεβρουαρίου.
Αρκετοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, όπου άναψαν κεριά και άκουσαν τα τραγούδια του.
Παράλληλα, ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ευχαρίστησε τους χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του.
Τους φίλους και θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του να βάλουν δυνατά στα ηχεία τους τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ευχαρίστησε ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος.
Πολύς κόσμος είχε μαζευτεί το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το σπίτι και το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της οικογένειας ανάβοντας καπνογόνα και τραγουδώντας τραγούδια του Παντελή Παντελίδη καθώς σήμερα είναι το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τραγουδιστή.
Σε ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του Παντελή Παντελίδη στο Facebook ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης σημειώνει:
«Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει προηγούμενο. Όλη η γη σήμερα έπαιζε Παντέλο. Μόνο περηφάνια για σένα μπρο μου.»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...