Η Ρένα Κουβελιώτη έδειξε την πραγματική μαγκιά στους παράνομους τραμπούκους



Η Ρένα Κουβελιώτη, ρεπόρτερ του ALPHA, αποκάλυψε ένα μίνι παράνομο κύκλωμα στο λιμάνι του Πειραιά και δεν μάσησε στους τραμπουκισμούς.


Ήταν δεδομένο ότι με τόσους ανθρώπους στην έσχατη ανάγκη θα βρίσκονταν τα μπετά που θα προσπαθούσαν να το εκμεταλλευτούν και να τους πάρουν τα λεφτά. Για κακή τους τύχη όμως βρέθηκε η κάμερα του ALPHA και η Ρένα Κουβελιώτη για να τους χαλάσουν τις παράνομες κολεγιές.
Η ρεπόρτερ του ALPHA βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά και ανακάλυψε ένα παράνομο κύκλωμα, στο οποίο οδηγοί ταξί έπαιρναν τους πρόσφυγες με την υπόσχεση να τους πάνε στα Σκόπια λέγοντας τους ότι είναι ανοιχτά τα σύνορα και τους κατέβαζαν στον Κηφισό για να τους παραλάβουν οδηγοί λεωφορείων που διοργανώνουν πειρατικά δρομολόγια, ζητώντας ως αντίτιμο υψηλό ποσό που ξεπερνά τα 300 ευρώ και με αύξουσα τάση.

Όπως βλέπετε στο βίντεο η αποκάλυψη της παρανομίας έφερε επιθετική αντίδραση, αλλά δεν είναι η αντίδραση ενός πληγωμένου θηρίου που προστατεύει τα υπάρχοντα του. Είναι η αντίδραση ενός θίασου γελοίων τύπων που αντιλήφθηκαν ότι το παιχνιδάκι τους θα έφτανε στο τέλος του. Βρισιές, χειρονομίες και χειροδικίες κατά της Ρένας Κουβελιώτη - η οποία το 2013 είχε πάρει βραβείο από το Ίδρυμα Μπότση - συνόδευσαν την παρουσία της εκεί, όμως εκείνη δεν μάσησε από τους κουτοπόνηρους τύπος και αφού ενημέρωσε μια γυναίκα ότι δεν πρέπει να πληρώσει στάθηκε απέναντι σε ένα μάτσο άντρες και χωρίς ίχνος φόβου έκανε την δουλειά της με τον καλύτερο τρόπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...