Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 20/03 έως 26/03




Από τον Κώστα Λεφάκη

Η εβδομάδα προβλέπεται να φέρει εξελίξεις σε όλους τους τομείς.


Κριός

Πρακτικά θέματα σας πιέζουν και εσείς στερείστε υπομονής. Ό,τι δεν αλλάζει δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατακτηθεί με άλλο τρόπο, γι’ αυτό φροντίστε να βρείτε τη μέθοδο και τους συμμάχους που θα σας φέρουν κοντά στο στόχο. Οι αναταράξεις στα αισθηματικά ή στην οικογενειακή ζωή δείχνουν ότι μια πρόσφατη κοινή απόφαση δεν ήταν η καλύτερη ιδέα, οπότε σπεύστε να την προσαρμόσετε στα δεδομένα ή να την εγκαταλείψετε.

ΤΙΡ: Φανείτε ειλικρινείς και υπομονετικοί με τους άλλους.

Ταύρος

Συναντάτε αντιδράσεις και αντιστάσεις στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Εδώ που τα λέμε ούτε κι εσείς είστε βέβαιοι για τα εγχειρήματά σας, αλλά περιμένετε το πράσινο φως από κάποιον άλλον, που ελπίζατε ότι θα σας βοηθούσε. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις και τις υποσχέσεις σας, καθώς έτσι μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερα θέματα προσωπικά και αισθηματικά, τα οποία φαίνεται να έρχονται με περίεργο τρόπο στο προσκήνιο.

ΤΙΡ: Εξετάστε κάθε εναλλακτικό σενάριο που σας προσφέρεται στην εργασία.

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σάς αναγκάζουν να είστε αφοσιωμένοι στην εργασία και στα πρακτικά θέματα. Οικονομικά είναι η εποχή που πρέπει να ανασχεδιάσετε τις προτεραιότητές σας και να φανείτε εγκρατείς. Αισθηματικά απομακρυνθείτε από την αίσθηση του ανικανοποίητου και σκεφτείτε λίγο και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Μια διαφορετική αντιμετώπιση της καθημερινότητας μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ένα πρόβλημα που σας απασχολεί.

ΤΙΡ: Να είστε προσεκτικοί όταν επηρεάζετε άτομα του στενού περιβάλλοντος.

Καρκίνος

Μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει μια ενίσχυση ή κάποιου είδους εύνοια στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να κινηθείτε διπλωματικά και έξυπνα. Οι μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή, καθώς και η επικοινωνία προς κάθε κατεύθυνση και ακροατήριο. Οικονομικά κάποια έκτακτα έξοδα αλλάζουν λίγο τον προγραμματισμό σας, αλλά δώστε προτεραιότητες για να αντεπεξέλθετε.

ΤΙΡ: Μην αφήνετε τα αισθηματικά σας να σας απαγορεύουν να είστε πρακτικοί.

Λέων

Περισσότερο από άλλες φορές, γίνεστε το επίκεντρο των εξελίξεων, γι’ αυτό προσαρμόστε κάπως τη στάση σας σε ό,τι μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας. Είναι η εποχή που πρέπει να επιβληθείτε στα «θέλω» σας και να δώσετε προτεραιότητα σε ό,τι σας εξυπηρετεί και μπορεί να γίνει. Αισθηματικά υπάρχει αντίσταση από την άλλη πλευρά και θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα.

ΤΙΡ: Φανείτε διαλλακτικοί με εκείνους που επηρεάζουν το συμφέρον σας.

Παρθένος

Είναι αλήθεια πως είχατε προετοιμαστεί για τις δυσκολίες και την επιβράδυνση των εξελίξεων σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Αυτό ναι μεν σας δίνει ασφάλεια, αλλά δεν σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, λόγω αιφνιδιασμού από τους άλλους. Οικονομικά κάποιοι θα σας ζητήσουν ενίσχυση με επιτακτικό τρόπο και θα πρέπει να εξετάσετε κάθε ενδεχόμενο.

ΤΙΡ: Κρατήστε μυστικές τις προθέσεις σας.

Ζυγός

Νιώθετε περίεργα καλά, παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Οι φόβοι σας χαλιναγωγούνται, οι άνθρωποι που σας αγαπούν σας στηρίζουν και κάποιες επαγγελματικές σας επιλογές δείχνουν να έχουν γερές βάσεις. Είναι θέμα προσωπικότητας να μπορέσετε να εξελίξετε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας και να ωφεληθείτε από το αποτέλεσμα, τόσο άμεσα όσο και σε βάθος χρόνου!

ΤΙΡ: Κρατήστε ίσες αποστάσεις σε κοινωνικές διαφωνίες τρίτων.

Σκορπιός

Επαγγελματικά σας δίνεται μια σπάνια ευκαιρία να κερδίσετε ανθρώπους αλλά και να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που σας καθυστερούσαν. Όσο γρηγορότερα πάρετε πρωτοβουλίες, τόσο περισσότερο έδαφος θα κερδίσετε. Αισθηματικά φαίνεται οι συγκυρίες να σας κάνουν κάποιο κρυφό χατίρι. Οικονομικά τολμήστε να κάνετε τις αποτελεσματικές κινήσεις που σκέφτεστε.

ΤΙΡ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας συμπιέζοντας το υπόλοιπο πρόγραμμά σας.

Τοξότης

Συνεχίστε να εργάζεστε με επιμονή και συνέπεια και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην εργασία. Κάποιοι σας χρησιμοποιούν σαν παράδειγμα και εκφράζονται θετικά για εσάς. Αισθηματικά μην περιμένετε σημαντικές αλλαγές και μη βάζετε ιδέες στο μυαλό σας για το πού και πώς θα περνούσατε καλύτερα. Πάντως, υπάρχουν προσφορές γύρω σας!

ΤΙΡ: Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε θέματα που δεν σας συμφέρουν.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με τις υποχρεώσεις που είχατε υπολογίσει. Έχετε το πλεονέκτημα των εναλλακτικών λύσεων, αλλά ξεκινήστε από τα δύσκολα για να πάτε στα εύκολα. Αισθηματικά η εβδομάδα φαίνεται ήσυχη, αλλά δεν πρέπει να δώσετε αφορμές για να λειτουργήσει και πάλι ο εγωισμός στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι φαίνεται να κοσκινίζετε πολύ τους γύρω σας και χάνετε τις ευκαιρίες.

ΤΙΡ: Ανταποκριθείτε στην καλή εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα σάς απασχολούν προσωπικά και αισθηματικά θέματα. Προσπαθείτε να βρείτε την άκρη στο μπέρδεμα που σας εκνευρίζει αλλά και να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας, λόγω κούρασης. Μια ευκαιρία για διασκέδαση με φίλους φαντάζει καλή λύση, έστω και αν έχετε αλλάξει κατά πολύ το πρόγραμμά σας εξαιτίας άλλων τρεχουσών αναγκών.

ΤΙΡ: Φανείτε ελαστικοί με τον εαυτό σας και μην τον φορτώνετε ενοχές!

Ιχθύες

Όσο και αν αισθάνεστε απομονωμένοι και αδρανείς, οι εξελίξεις της ημέρας θα σας αποδείξουν ότι μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Κάποιοι θα επιμείνουν να σας συναντήσουν, άλλοι θα σας τηλεφωνήσουν και μερικοί θα σας προσκαλέσουν. Φανείτε προσηνείς και δεκτικοί, αφήστε τους άλλους να σας διασκεδάσουν και μην ανησυχείτε αν το κάθε σήμερα σας πέφτει λίγο βαρύ! ΤΙΡ: Απομονώστε το συναίσθημα από τις πρακτικές σας ανάγκες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...