Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκαλύπτει το φινάλε της Εθνικής Ελλάδος που δεν είδαμε ποτέ!



Αν και είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, η Εθνική Ελλάδος του Γιώργου Καπουτζίδη δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει τον κύκλο της αφού δε γυρίστηκαν ποτέ τα τελευταία επεισόδια αν και αρχικά υπήρξε προγραμματισμός για αυτό.


Στο περιοδικό Down Town Κύπρου ο δημιουργός Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε τι θα γινόταν στο φινάλε της σειράς:


«Ο Ρίτσαρντ δεν πέθανε, δεν τον πετύχαινε η σφαίρα. Και το φινάλε θα ήταν ότι, αυτές οι γυναίκες, τράβηξαν ένα δρόμο, πήραν ένα ρίσκο, και αποφάσισαν να επενδύσουν στις δικές τους δυνάμεις και στην αγάπη. Και βγήκαν νικήτριες!».

Αυτό που θα χαροποιήσει ακόμα περισσότερο τους φαν του είναι πως έχει στα σκαριά την επόμενη δουλειά του αν και αυτή τη φορά θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε ένα νέο ρόλο πίσω από τις κάμερες:


«Ιδανικά, θα ήθελα να το γράψω και να το σκηνοθετήσω. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να περάσω πίσω από την κάμερα και να δοκιμάσω και αυτό το ρόλο. Και προκειμένου να είμαι εκεί στο 100%, δεν θέλω να είμαι μπροστά από την κάμερα ή πάνω στο σανίδι. Όχι ότι δεν θα ξαναπαίξω, δεν λέω αυτό. Απλά, η επόμενη απόπειρά μου, όπου κι αν τη δείτε, θα ήθελα να συνδυαστεί με τη σκηνοθεσία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...