«Στα μαχαίρια» και πάλι Μενεγάκη- Λάτσιος: Ο άγριος καυγάς που δε μάθαμε ποτέ



Πριν μερικές ημέρες με έκπληξη είδαμε κοινές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, οι οποίοι μην ξεχνάμε πως βρίσκονται στα μαχαίρια εξ αιτίας της ανοικτής δικαστικής διαμάχης τους για το σπίτι στα Μελίσσια και μάθαμε πως είχαν πάει σε συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο του γιου τους, Άγγελου.

Μάλιστα, η εικόνα των δύο πρώην συζύγων να συνομιλούν ήρεμα κι ωραία συζητήθηκε έντονα αφού για πολλούς δεν ήταν η αναμενόμενη και τώρα έρχεται δημοσίευμα του περιοδικού Ciao και κάνει λόγο για άγριο καυγά μεταξύ της Μενεγάκη και του Λάτσιου μόλις έσβησαν οι κάμερες, αλλά και όταν δεν ήταν μπροστά τους ο γιος τους, Άγγελος.


«Όταν όμως βρέθηκαν οι δυο τους, άλλαξε εντελώς και η κατάσταση και το ύφος τους. Τα χαμόγελα έσβησαν και ξέσπασε έντονος καυγάς. “Στα δικά μας τώρα” ακούστηκε να λέει η Μενεγάκη πριν οι δυο τους αποτραβηχτούν από τον κόσμο κι αρχίσουν να συνομιλούν σε πολύ υψηλούς τόνους. Μέσα σε λίγα λεπτά ο θυμός ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπο της Μενεγάκη, αλλά και του Λάτσιου, ο οποίος φέρεται να είπε “Δεν ακούω καν τι λες. Δε με ενδιαφέρει. Θα μιλήσουν τα δικαστήρια.” για να του απαντήσει εκείνη “Ποτέ δε με ακούς. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αφού έτσι θέλεις, έτσι θα γίνει” πριν του γυρίσει την πλάτη πολύ εκνευρισμένη και φύγει προς το αυτοκίνητό της.»

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Ciao, το οποίο επικαλείται άτομα του περιβάλλοντός της Ελένης, αυτός ο καυγάς ήταν αναμενόμενο να συμβεί αφού «το τελευταίο διάστημα οι δυο τους δεν έχουν σχεδόν καμία επαφή παρά μόνο για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους όπου και εκεί κρατούν την επικοινωνία στο απολύτως απαραίτητο αφού “η διαμάχη μεταξύ τους έχει γίνει πολύ βαθιά και σκληρή” και δεν πρόκειται να είναι και πολύ διαφορετικά τα πράγματα μέχρι να; τελειώσει αυτή η διαδικασία”, καταλήγει το περιοδικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...