Σάλος στο διαδίκτυο με τις sex tapes του Μίκαελ Σουμάχερ ενώ χαροπαλεύει (pics)



Θύελλα αντιδράσεων από fans του Μίκαελ Σουμάχερ έχουν προκαλέσει ασυνείδητοι στο διαδίκτυο, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το σοβαρό ατύχημα του Γερμανού πρώην πιλότου της F1 προκειμένου να «κερδίσουν» κλικς σε ακατάλληλα βίντεο.




Σύμφωνα με καταγγελίες που επιβεβαιώνονται από φωτογραφικό υλικό, επιτήδειοι έχουν «πλημμυρίσει» το διαδίκτυο με βίντεο στα οποία υπόσχονται πως έχουν καταγράψει το ατύχημα του 48χρονου, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις την 29η Δεκεμβρίου του 2013.
Υπενθυμίζεται ότι τα τραύματα τελικά του Σουμάχερ στο κεφάλι αποδείχθηκαν πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί σε τεχνητό κώμα. Στις 16 Ιουνίου του 2014, η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, προχώρησε σε ανακοίνωση όπου ενημέρωσε πως ο Σουμάχερ βγήκε από το κώμα, ενώ μεταφέρθηκε και από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύονταν για 6 μήνες, αρχικά σε άγνωστο μέρος και στη συνέχεια σπίτι του, ώστε να ξεκινήσει την αποθεραπεία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Τα βίντεο που περιέχουν cam shows φέρουν τίτλο «Michael Schumacher Ski Accident», σε μια εμετική προσπάθεια κάποιων να εξαπατήσουν τους χρήστες του διαδικτύου.


«Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι ένας θρύλος, είναι φρικτό να χρησιμοποιείται για να ξεγελάσει ανθρώπους σε άθλιες ιστοσελίδες», σχολίασε χαρακτηριστικά ένας fan του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Σημειώνεται ότι το πραγματικό βίντεο με το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ, αν και βρίσκετε στη διάθεση των Αρχών, δεν έχει δει το βίντεο της δημοσιότητας, ενώ κάποιοι έχουν προσπαθήσει να πουλήσουν φωτογραφίες του από το νοσοκομείο έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...