Είναι οριστικό. Τέλος το Star Academy. Να και οι αποδείξεις

Είναι οριστικό. Τέλος το Star Academy. Να και οι αποδείξεις (Νassos blog)


Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Δύσκολα πλεόν συντηρείς ένα τόσο ακριβό προϊόν όταν ο κόσμος δεν είναι μαζί σου. Εδώ σε άλλα μεγαλύτερα τηλεοπτικά μαγαζιά ο τυφώνας Survivor έχει υποχρεώσει τα μέλη του τμήματος προγράμματος να αναζητούν άσσους για να ανταποκριθούν στον ανταγωνισμό.


Το θέμα έσκασε πρίν απο λίγο απο τοςυ συντάκτες του mediafree, Οι συνάδελφοι γράφουν: «Οι χαμηλές πτήσεις στα νούμερα έδειξαν ότι το φιλόδοξο show του σταθμού Έψιλον, δεν κατάφερε να πείσει το κοινό. Οι χαμηλές πτήσεις στα νούμερα όμως, έδειξαν ότι η παραγωγή, δεν κατάφερε να πείσει το κοινό.

Αυτό δεν συνέβη μόνο στην Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, στην οποία προβάλλεται το μουσικό ριάλιτι, μέσα από την συχνότητα του Megaone.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες , η διοίκηση του Megaone Κύπρου, αποφάσισε να σταματήσει την προβολή του Star Academy, αφού τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα.

Κάτι που βέβαια κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, αφού η παρουσία της Άννας Βίσση στην κριτική επιτροπή του μουσικού ριάλιτι, θα πίστευε κάποιος ότι θα ήταν αρκετή για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στην Κύπρο, καθώς επίσης και η συμμετοχή Κύπριων παικτών!
Το κανάλι μάλιστα έχει προχωρήσει ήδη και στην αλλαγή του προγράμματος του για τις επόμενες 15 ημέρες και σε αυτό δεν περιλαμβάνεται το Star Academy.
Το epsilon ίσως προσπαθήσει να βρει άλλο κανάλι να φιλοξενήσει το ριάλιτι, αλλά έχει δεχτεί ήδη μεγάλο πλήγμα, αφού οι Κύπριοι τηλεθεατές του γύρισαν την πλάτη».

Πηγή. mediafree

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...