Άλκηστις Μαραγκουδάκη: «Από την εκπομπή της Ηλιάκη έλειπε ο Μουτσινάς»

Άλκηστις Μαραγκουδάκη: «Από την εκπομπή της Ηλιάκη έλειπε ο Μουτσινάς»

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον λόγο που η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη δεν πήγε καλά στον ΣΚΑΪ.
Ποιο από τα πρόσωπα που δεν είναι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση σου λείπει;
AdTech Ad
Θα ήθελα να δω τη Ρούλα Κορομηλά σε ένα σόου σαν αυτό που κάνει η Έλεν Ντε Τζένερις.
Αν μπορούσες να πάρεις στο ΣΚΑΙ μία παρουσιάστρια ή μία εκπομπή, ποια θα ήταν;
Ο ΣΚΑΪ είναι ένα ενημερωτικό κανάλι και θεωρώ ου έχει τους πιο καλούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους. Επίσης, είναι ένας σταθμός που μπορεί να φτιάξει κάποια πρόσωπα από το μηδέν, όπως η Άννα Μπουσδούκου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Νίκη Λυμπεράκη, η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Μάρκος Δεϊμέζης, ο Μάνος Βουλαρίνος. Δεν θα έπαιρνα λοιπόν κανέναν. Για μένα, η πρόκληση για έναν διευθυντή προγράμματος είναι να φτιάξει ένα καινούριο προϊόν, όπως είχα κάνει με το Δέστε τους, όταν ήμουν στον Alpha, παρά να πάρει μία έτοιμη εκπομπή. Από τα πρόσωπα που είναι στον ΣΚΑΙ ήδη- η Σία Κοσιώνη κάνει πολύ ωραία πράγματα και θα ήθελα να δω οε συνεντεύξεις την Εύα Αντωνοπούλου.
Γιατί πιστεύεις ότι η εκπομπή της Μαρίας Ηλιακή πέρσι στον ΣΚΑΪ, που βασίστηκε στο Δέστε τους δεν πήγε καλά;
Αν δεις κάτι επιτυχημένο που σου αρέσει, καλό είναι να το παίρνεις όπως είναι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η εκπομπή βασίστηκε σε μία πετυχημένη συνταγή, αλλά έλειπε ένα βασικό συστατικό που λεγόταν Νίκος Μουτσινάς. Προφανώς αυτό το στοιχείο έλειψε και στον τηλεθεατή. Επίσης, το ότι σε ένα ενημερωτικό κανάλι έπαιζε ξαφνικά μία ψυχαγωγική εκπομπή ήταν λάθος και δικό μας, αλλά και του ανθρώπου που πείθαμε να έρθει στον ΣΚΑΪ. Το σημαντικό είναι ότι το είδαμε και το διορθώσαμε γρήγορα, γι' αυτό δεν έχουμε φέτος τέτοιες εκπομπές.
Έφταιξε κάπου η Μαρία;
Νομίζω ότι το μυαλό της Μαρίας πέρσι ήταν στον Alpha. Θεωρούσε ότι ήταν ακόμα εκεί, γι' αυτό και όταν την πρώτη μέρα της είπαμε ότι θα είμαστε χαρούμενοι με ένα 7 – 8% στην τηλεθέαση, εκείνη μας είπε ότι δεν πρόκειται η εκπομπή να κάνει κάτω από 15%.
Πηγή: ΟΚ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...