Oι αστρολογικές προβλέψεις του Μαρτίου 2016!


Προβλέψεις για τον Μάρτιο 2016

από την αστρολόγο – συγγραφέα Σοφία Μπαλδζή


Ο φετινός Μάρτιος, για τους λαούς, έχει πλανητικά μια "περίεργη" παρασκηνιακά εξουσιαστική πλευρά, που χρήζει ειδικής συμπεριφοράς από όλο τον κόσμο, κι από τη χώρα μας περισσότερο!
 

 
Στα καθημερινά, νομικά και  οικονομικά θέματα δείχνουν ελπίδες για θετικές αλλαγές μετά τα μέσα του μήνα, ενώ η υγεία τα ιδρύματα και ο τουρισμός η οδική ασφάλεια, συντήρηση οχημάτων, μέσων μαζικής μεταφοράς και ΜΜΕ απαιτούν προσοχή, θωράκιση και άμεσα και μακροπρόθεσμα. 
 
                                    
 
      ΚΡΙΟΣ 
Μήνας που ενώ αρκετά εξελίσσονται στο παρασκήνιο, φίλοι στηρίζουν το συμφέρον σας, και σπουδές, ταξίδια, ή προπαρασκευαστικές επαγγελματικές επαφές, που προς το παρόν πρέπει να κρατήσετε μυστικές, φέρουν το στίγμα μελλοντικής επιτυχίας, έστω και αν στην πορεία υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Έτσι και αλλιώς, αν σας ζητούν να υπογράψετε μια δέσμευση τώρα, μια αναβολή για τον επόμενο μήνα, πρώτα εσάς συμφέρει. Αν είναι ήδη δρομολογημένα τα πράγματα, ελέγξτε καλά και τα "ψιλά γράμματα"! Σε θέματα υγείας, δείξτε εμπιστοσύνη στον ειδικό, έως να έρθουν καλά νέα, που θα σημάνουν και εκκίνηση δράσης.Ο μήνας είναι κατάλληλος για έλεγχο υγείας, όπου αν κάτι σας φοβίζει θα γίνει ορατό έως λεπτομέρειας για να το θεραπεύσετε εύκολα.

 
 
     ΤΑΥΡΟΣ
Θα νιώθετε πιο ανθεκτικοί, αμέσως μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Αν υπάρχει αιτία ασχοληθείτε βελτιωτικά με κάποιο ακίνητο, κι όσο γίνεται, βάλτε σε σειρά τις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Από τα μέσα του Μάρτη και μετά, με λίγο κόπο κερδίζετε πιο εύκολα χαμένο έδαφος, σε όσα δεν εξελίσσονταν πριν όπως εσείς θέλατε, και στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες σας, και μαζί φίλους και συμμάχους. Φροντίστε να χτίσετε σε σταθερή βάση τις όποιες συνεργασίες, γιατί η αρκετά κουραστική ατμόσφαιρα του προηγούμενου διμήνου θα επανέλθει και αργότερα, με κάπως διαφορετική μορφή, αλλά όχι ευκολότερη. Βαδίζοντας προ το τέλος του μήνα, πείτε κάθετα όχι σε παρασκηνιακές τάσεις. Φροντίστε την υγεία σας και φυλάξτε τα μυστικά σας!

 
 
    ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Μάρτιος συνεχίζει να σας κουράζει και εύκολα φέρνει ένταση σε εσάς, το σύντροφο ή συνεργάτες! Σε συναντήσεις επαγγελματικού τύπου με ιεραρχικά ανώτερους, πρέπει να γίνουν κάποια βήματα οικονομικής προόδου, κι αυτό απαιτεί από εσάς την πιο ήρεμη και συνεργατική στάση! Μην είστε ευκολόπιστοι, σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές σας, και στις αισθηματικές σχέσεις σας κάντε μόνον αυτό που ξέρετε ότι θα μικρύνει και δεν θα μεγαλώσει την απόσταση με το ταίρι σας. Σίγουρα αυτό, δεν είναι ούτε οι πρόωρες απαιτήσεις, ούτε η νευρική παρόρμηση να "γκρεμίσετε" κάτι που προσπαθείτε να χτίσετε, ή να κρατήσετε, από αρκετό καιρό! Μην πιέζεστε λοιπόν λοιπόν και μη βιάζεστε, για να μην γίνουν και νέα λάθη που δεν είναι εύκολο να τα διορθώσετε!

 
 
  ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κρατήστε την αισιοδοξία, και μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα μεταφέρετε την προσπάθεια στον επαγγελματικό τομέα, για να κινήσετε ή να  επανακινήσετε σχέδια, συνεργασίες, στόχους, που βεβαίως απαιτούν κόπο, αλλά φέρουν και υποσχέσεις προόδου, ή και εισόδου, σε τομείς που πάντα θέλατε να βρίσκεστε! Θα "τρέξετε" φυσικά περισσότερο αυτόν το μήνα, για αυτό θα πρέπει και να προσέχετε, κι ίσως υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις σε έγραφα μηνύματα συμφωνίες κλπ, που αφορούν οικονομικά και εργασία, αλλά, ο Μάρτης είναι για εσάς ευκολότερος από όσο σε πολλούς άλλους και μπορείτε να τα καταφέρετε! Από τα μέσα του μήνα και μετά, αξίζει να κάνετε επαφές για να προωθήσετε και μελλοντικά σχέδια, αλλά μην βιαστείτε να υπογράψετε!

 
 
         ΛΕΩΝ 
Αυτό το μήνα, για όσους γίνεται ακόμα, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιά οικονομικά θέματα, φόρους κλπ, έστω με μικρή απώλεια, γιατί έχουν καλές πιθανότητες να κλείσουν οριστικά και να ησυχάσετε από ένα άγχος! Σε προτάσεις για επενδύσεις ή σημαντικές αγορές, μην είστε ευκολόπιστοι, γιατί δεν είναι όλα, όπως φαίνονται..! Μην αμελήσετε θέμα υγείας, δικό σας ή αγαπημένου ανθρώπου, αφού θα υπάρξει η ευκαιρία για σημαντική, ίσως οριστική, βελτίωση! Αν είστε δημιουργικοί και συνεργάσιμοι στην εργασία, και αν μείνετε μακριά από παρασκήνιο, θα υπάρξουν σημαντικά οικονομικά ωφέλη από αυτό, που για αρκετούς, με κάποιον τρόπο θα βελτιώσουν, προσεχώς, και την κοινωνική εικόνα σας, κι αυτή θα σας φέρει και ερωτική εύνοια.

 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Δώστε ενέργεια στους τομείς προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών αυτό το μήνα, ώστε να τις προστατέψετε από άγχη και εντάσεις και να πετύχετε βελτίωση, σε όλες! Παρατηρήστε την ατμόσφαιρα χωρίς "σπόντες" ή κριτική, που δεν θα μείνουν αναπάντητα, αλλά και χωρίς να είστε ευκολόπιστοι! Στο σπίτι, κερδίζετε μένοντας ήρεμοι και δημιουργικοί, ακόμα κι αν υπάρξουν κάπως κουραστικές ή έκτακτες εργασίες σ΄ αυτό ή για αυτό, που πιέζουν, ειδικά όσους εργάζεστε μέσα στο σπίτι. Ερευνήστε πως, η θετική επικοινωνία, ή μια καλή ιδέα, μπορεί να βοηθήσει ώστε να καρποφορήσουν νέα επαγγελματικά σχέδια αλλά μη βιαστείτε να τα συζητήσετε, ούτε και να υπογράψετε συμφωνίες. Αν κάτι είναι ήδη δρομολογημένο, ελέγξτε καλά τα "ψιλά γράμματα"..!

 
 
     ΖΥΓΟΣ 
Δώστε προσοχή και ενέργεια στην εργασία, προστατεύοντας παράλληλα την υγείας σας,αν υπάρχει κάποια ειδική ευαισθησία, όπως οι αλλεργίες κλπ, και, όπου γίνεται, κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες στο πρώτο μισό του μήνα. Ειδικά αν σας οφείλουν χρήματα, προσπαθήστε έξυπνα και διπλωματικά, {ξέρετε εσείς από διπλωματία..}να εισπράξετε όσα μπορείτε, χωρίς να ταράξετε τις συνεργασίες σας. Επικαλεστείτε ανάγκες, αλλά όχι τα δίκαια δικαιώματα σας..! Παράλληλα να θυμάστε, ότι η αρχή του μήνα είναι η πιο ευνοϊκή για όλα σε εσάς, ενώ μετά τα μέσα του, καλό είναι να έχετε κατά νου, ότι όσο πάμε προς το τέλος, τόσο η κατάσταση δυσκολεύει σε κάθε είδους σχέσεις, και επιβάλλεται να μην είστε ευκολόπιστοι με κανέναν, αλλά παραμένοντας συνεργάσιμοι!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τις έξη του μήνα, τα οικονομικά πρέπει να είναι τομέας όπου θα χτίζετε μια νέα, ουσιαστικά κερδοφόρα στρατηγική και όχι ένας τομέας που θα ξοδεύετε από άγχος, ή για να αποδείξετε κάτι σε κάποιον.! Ενώ στο δεύτερο μισό του μήνα ο έρωτας σας κλείνει πονηρά το μάτι και ο νου σας πάει σε σχέσεις παλιές και νέες, οπότε οι αδέσμευτοι θα έχετε χαράς ευαγγέλια, ο τομέας που αφορά το συναίσθημα απαιτεί ειλικρίνεια, αλλά και επαγρύπνηση για τον αν και πόσο και οι άλλοι ανταποκρίνονται με ειλικρίνεια.! Τα οικονομικά δείχνουν μεν ανοδικές τάσεις, αλλά είπαμε, χωρίς μακροπρόθεσμη στρατηγική στον τομέα των εσόδων, και λογική μέτρου στα έξοδα με το ένα χέρι θα τα παίρνετε και με τα δύο χέρια θα τα ξοδεύετε, και μάλιστα όλη την άνοιξη.

 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
Από έξη του μήνα, η όποια μαχητικότητα, ή, η εσωτερική ένταση, αξίζει και πρέπει να διοχετευτούν μόνον δημιουργικά, ή φιλοσοφικά, όπως σε σκληρή εργασία, μελέτη, κλπ, για να μην γίνονται τα νεύρα σας "τσατάλια", αφού ότι επικοινωνήσετε θα δέχεται κριτική. Τα θέλω σας θα προσκρούουν σε διαφορετική οπτική ανώτερων ή και συνεργατών, και οι ιδέες σας θα γίνονται κάτι σαν πρόσφυγες σε σύνορα.! Αξίζει να προετοιμάζεστε ήρεμα, χωρίς να είστε ευκολόπιστοι, έως να έρθουν οι πιο εύκολες μέρες , κι αυτό θα αρχίσει να γίνεται ορατό στο τελευταίο δεκαήμερο, για να συζητήσετε μετά το όποιο οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα  και να βελτιώσετε τα ερωτικά σας. Εννοείται, σε τέτοιες μέρες, επιβάλλεται και προσοχή στο τιμόνι! Τακτοποιήστε θέματα νόμου!

 
 
 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Αν και όσο γίνεται, βρείτε χρόνο για ξεκούραση, και ενασχόληση με ότι σας κάνει να νιώθετε αισιόδοξοι και δυνατοί. Μην είστε ευκολόπιστοι, μην ανταποδίδετε μικρότητες, φροντίστε την υγεία σας χωρίς υπερβολές και φόβους, και αποφύγετε παρασκήνιο. Το πρώτο μισό του μήνα, μετακινήσεις, συζητήσεις και κοινωνικές επαφές μπορούν να είναι αρκετά ευχάριστες και κερδοφόρες, αν έχετε τη διάθεση να τις επιδιώξετε και σκέπτεστε καλά τα λόγια πριν τα πείτε ή τα γράψετε, μην γίνουν παρεξηγήσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο, προσοχή σε οικογένεια και σπίτι! Για επαγγελματικά σχέδια που ετοιμάζετε παρασκηνιακά, καλό είναι να θυμάστε, ότι για όλη αυτή την άνοιξη, δεν είναι το πιο πολύ εύκολο να προχωρούν με το δικό σας τρόπο και στο δικό σας χρόνο.

 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κρατήσετε καλές σχέσεις με όλους. Χωρίς να είστε ευκολόπιστοι, χωρίς να λέτε μυστικά και ιδέες, δείξτε την καλύτερη πλευρά σας, ακόμα και σε αυτούς που δεν εμπιστεύεστε.! Στις δημόσιες σχέσεις, που κάποτε είναι και "υποχρεωτικές" θα πρέπει να είστε ο "στρατηγός της διπλωματίας" όλη την άνοιξη. Μάρτη για να μην σας γελάσουν, και συνεχώς για να κρατήσετε όσους χρειάζεστε χωρίς να εξαντλείστε σε επαφές, αλλά και για να βγείτε κερδισμένοι από πιθανές προκλήσεις άλλων "φίλων". Η ομαδικότητα σας φέρνει "τύχη", ακόμα και με εντάσεις, τις οποίες όμως επιβάλλεται να αποφύγετε, όλη την άνοιξη.! Το χρήμα έχει εύνοια, παρά το ότι μόλις έρχεται ξοδεύεται. Τα ερωτικά όμορφα. Μην τα πλέκετε με φίλους και χρήμα. Η Ελλάδα είναι Υδροχόος..!

 
 
     ΙΧΘYEΣ
Χρόνια σας πολλά! Σχέσεις, υγεία, οικονομικά και καριέρα, είναι οι τομείς που απαιτούν ενδιαφέρον και ενέργεια, από τους περισσότερους από εσάς, όχι μόνον όλο το Μάρτη, αλλά και ολόκληρη την άνοιξη.! Αν χρειαστεί, που μάλλον θα χρειαστεί, δείξτε ευελιξία και ολίγον από τη γνωστή σας υπομονή με επαγγελματικά ανώτερους, που ίσως να σας πιέσουν λίγο, μάλλον από δικά τους άγχη. Σε συγκεκριμένα επαγγέλματα θα υπάρξει αρκετή πίεση, αλλά είστε συνηθισμένοι σε αυτά.! Μην είστε ευκολόπιστοι, ούτε στον έρωτα ούτε στα οικονομικά, κι αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, βάλτε τις υποχρεώσεις σε σειρά, ώστε να είστε νόμιμοι, ουσιαστικά και τυπικά.Καλλιτέχνες, δημιουργοί, καλό είναι να προσέχετε τα λόγια και να φυλάτε τις ιδέες σας.!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...