Eρωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη του 2016! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια





 
Η Αφροδίτη η μητέρα της γέννησης συναισθημάτων ξεκινάει την κίνησή της από τον Υδροχόο στις 17 Φεβρουαρίου και την ολοκληρώνει στις 12 Μαρτίου. Σε αυτό το διάστημα θα δούμε τους έρωτες να είναι χαλαροί και να στηρίζουν τις βάσεις τους στην επικοινωνία αλλά και στην κοινωνική δράση.
Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα : ΔΙΔΥΜΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΥΔΡΟΧΟΟΙ
 
 
Στη συνέχεια η Αφροδίτη περνάει στους αγαπημένους της  Ιχθύς από 12 Μαρτίου έως 6 Απριλίου όπου από τη θέση έξαρσής της θα δώσει μεγάλη εύνοια στα ζώδια του νερούΚΑΡΚΙΝΟΥΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ-ΙΧΘΥΕΣ αλλά και σε όλους όσοι προσπαθούν να βρουν λύσεις με τον εαυτό τους ώστε να είναι πιο ελεύθεροι να ερωτευτούν…
 
 
Η Αφροδίτη από τον Κριό από 6 έως 30 Απριλίου είναι αυτή που θα κάνει τον έρωτα κυνηγό και θα δώσει την άνεση σε καινούργιους έρωτες να καρποφορήσουν και να δράσουν στις γρήγορες ταχύτητες που επιβάλλει!
 Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς : ΚΡΙΟΙ-ΛΕΟΝΤΕΣ-ΤΟΞΟΤΕΣ
 
 
Τέλος από ανήμερα το Πάσχα μέχρι τις 24 Μαΐου η Αφροδίτη από τον αγαπημένο της Ταύρο θα κάνει τα συναισθήματα όλων πιο συγκεκριμένα ώστε να βοηθήσει τον έρωτα να κατασταλάξει και να κάνει πολύ συγκεκριμένες επιλογές. Από αυτή τη θέση τα ζώδια της Γης ΤΑΥΡΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ έχουν περισσότερες πιθανότητες να εξελίξουν μία σχέση τάχιστα!

    ΚΡΙΟΣ
Έχετε τις ανησυχίες σας για τα αισθηματικά σας γιατί βλέπετε ότι κάποιες σχέσεις έχουν πιο φιλικό χρώμα από αυτό που επιθυμείτε και έχετε αμφιβολίες για το αν μπορεί να μετατραπεί σε απόλυτα ερωτικό όλο αυτό. Μέσα στην άνοιξη θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τη διερεύνησή σας και να είστε πιο σίγουροι για το αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται να βάλετε τέλος σε μία σχέση κοντά στην έκλειψη της 26 Μαρτίου  που δε σας ικανοποιεί, κυρίως αν υπάρχει και ένα ενδιαφέρον που θέλετε να του δώσετε την ευκαιρία να το ζήσετε σε όλες τους τις διαστάσεις…

 
 
  ΤΑΥΡΟΣ
Αναμφίβολα ο έρωτας έχει ξεκινήσει και σας απασχολεί δυναμικά από την αρχή της χρονιάς και θα γίνει ακόμα πιο έντονο αυτό μέσα στους μήνες της άνοιξης! Η διάθεσή σας από το μήνα Μάρτιο και μετά θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Η κοινωνική σας ζωή σας αποδεικνύει ότι ο έρωτας είναι τόσο κοντά σας όσο να τον αγγίξετε πιο εύκολα και να σας αιχμαλωτίσει! Είναι και από τις τελευταίες ευκαιρίες που έχετε να κλείσετε οριστικά πόρτες του παρελθόντος που είτε θα τους ξαναβάλετε στη ζωή σας δυναμικά, είτε θα τους κλείσετε την πόρτα δια παντός!

 
 
 ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πιεσμένοι και αγχωμένοι γενικά, αυτή η άνοιξη όμως σας κάνει και πιο συνετούς στα ερωτικά σας αλλά και πιο ανυπόμονους και ίσως κάποιες φορές επιθετικούς! Ο Άρης που θα περάσει στον Τοξότη θα σας κάνει πολύ αυστηρούς με τα ερωτικά σας αλλά και ευέξαπτους και πιθανόν κάποιες σχέσεις σας να διαταραχθούν…. Το πολυτιμότερο που έχετε να χάσετε είναι ενδεχομένως ένας στόχος που δε θέλετε να παρεκκλίνετε καθόλου από αυτόν. Είναι πιθανόν να συμμορφωθείτε όμως και να ακολουθήσετε τις δίκαιες επιθυμίες αυτών που συνδέεστε. Ακόμα και αν δεν είστε απόλυτα έτοιμοι!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε από τους πιο τυχερούς της άνοιξης και ιδιαίτερα ο μήνας Μάρτιος σας δίνει πολλές ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες σας και να βάλετε σωστές προτεραιότητες στα ερωτικά σας! Καλό θα είναι να κόψετε επαφές με ανθρώπους που η σχέση έμεινε σε ένα πλατωνικό επίπεδο ή δεν έχει κάτι άλλο να σας προσφέρει. Γενικά είστε πιο σωστά συντονισμένοι. Ο Μάιος είναι καλός μήνας για τα ερωτικά σας  αρκεί να μην παρασυρθείτε πάλι σε εφήμερες ιστορίες, ιδιαίτερα αν είναι παράλληλες…  Δώστε την ευκαιρία στις σταθερές σας σχέσεις να σας δώσουν και να δώσετε όσα έχετε ανάγκη!

 
 
      ΛΕΩΝ
Ο έρωτας μπαίνει σε πιο μεγάλη προτεραιότητα και αρχίζετε να βιάζεστε! Θέλετε περισσότερη ανταπόκριση και μπαίνετε και σε έντονο παιχνίδι διεκδίκησης. Αυτό όμως που επιδιώκετε είναι να δίνετε χαρά και να σας την επιστρέφουν με μεγαλύτερες δόσεις. Μπορεί να μην είστε και ιδιαίτερα επιλεκτικοί  καθώς έχετε την τάση να εξιδανικεύετε ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σας, αλλά και να παρασύρεστε για την ικανοποίηση των σωματικών σας αναγκών… Αλλά μετά έρχεται η απόγνωση να σας προσγειώσει.. Σίγουρα πάντως το υπόλοιπο Φεβρουαρίου μέχρι μέσα Μαρτίου και ο Απρίλιος είναι για εσάς  οι πιο ερωτικοί μήνες!

 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω είστε μέχρι τις αρχές Μαΐου στον έρωτα όπου από εκεί και μετά προχωράτε ακάθεκτοι και δεν έχετε πλέον ενδοιασμούς! Ο Μάιος είναι πιο ερωτικός μήνας για εσάς γιατί είστε ξεκάθαροι στο τι νιώθετε αλλά και ξέρετε που να το βρείτε και κυρίως πώς να το κάνετε δικό σας. Ο Μάρτιος  παρόλα αυτά έχει ευκαιρίες ερωτικές, αλλά σας επιλέγουν και εσείς αναγκάζεστε να ανταποκριθείτε ή όχι… Αυτό θα σας κάνει και να αναζητάτε πιο σταθερές σχέσεις. οι οποίες όμως είναι προϊόν της συμπεριφοράς των άλλων προς εσάς! Σας βάζουν σε αυτό τον τρόπο σκέψης που σύντομα τον υιοθετείτε και τον επιστρέφετε!

 
 ΖΥΓΟΣ
Ήδη από τα μέσα Φεβρουαρίου προχωράτε στα ερωτικά σας πιο συνειδητοποιημένοι και αφήνετε τον εαυτό σας πιο χαλαρό και είστε και διαθέσιμοι για ερωτικές περιπέτειες! Τουλάχιστον έτσι θα το δείτε αρχικά και γι’ αυτό θα ενδώσετε… Δεν θέλετε όμως να δεσμευθείτε περισσότερο… Φιλικο-ερωτικές σχέσεις έχουν την τιμητική τους και το ζητούμενο είναι να περνάτε καλά και να διασκεδάζετε. Ευκαιρίες για πιο ουσιαστικές σχέσεις θα έχετε τον Απρίλιο και αυτό εφόσον εσείς ενδώσετε και το αποφασίσετε. Αν είστε ήδη σε μία σχέση οι πειρασμοί είναι πολλοί και εσείς δε θέλετε να αντισταθείτε… Εκεί αρχίζουν και τα προβλήματα… 

 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Μάρτιος σας χαλαρώνει αρκετά και σας κάνει λιγότερο ευέξαπτους σε όλα τα επίπεδα και φυσικά στα ερωτικά σας! Αυτό που κάνετε πλέον είναι απολογισμός  για το πώς νιώθετε και αν αξίζει να προχωρήσετε περαιτέρω. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα σας φανερώσει και ολοκαίνουργιες προοπτικές στον έρωτα. Αρκεί να δώσετε την πρέπουσα σημασία στη δεδομένη χρονική στιγμή.. Αυτό που χρειάζεται είναι να απολαμβάνετε τις στιγμές και να λέτε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε από τους άλλους. Αν κρύβεστε ή δεν είστε τολμηροί  τότε ο έρωτας θα σας φερθεί συγκρατημένα και όχι απλόχερα! 

 
    ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναλαμβάνετε δράση από τις αρχές Μαρτίου που γίνεστε πανίσχυροι και κυνηγάτε τον έρωτα με πιο έντονο τρόπο! Αφήστε που νιώθετε ότι όλα περνούν από το χέρι σας. Νιώθετε ότι  έχουν αφήσει τις πρωτοβουλίες σε εσάς. Αυτό το διαχειρίζεστε άλλες φορές συνετά και άλλες φορές το αντίθετο… Παρόλα αυτά, έχετε την τάση να παρεξηγείτε συμπεριφορές… Το μήνα Μάρτιο είναι πολύ πιθανό να διακόψετε μία ερωτική σχέση που δεν εξελίσσεται και δε σας ικανοποιεί πλέον. Όμως, τον Απρίλιο είστε πανέτοιμοι να κάνετε μία νέα αρχή και να βάλετε από την αρχή πιο σταθερές βάσεις. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το καλό για εσάς είναι ότι επιστρατεύετε τη λογική ώστε να συνειδητοποιήσετε αυτά που νιώθετε αλλά και τις τεχνικές  για να βρείτε  τον τρόπο να τα επικοινωνήσετε σωστά. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι έχετε πάρει όλα σας τα ρίσκα και προχωράτε ακάθεκτοι.. Καλό θα είναι να κλείνετε τα αυτιά σας, από τον περίγυρο και να αποφασίζετε μόνοι σας. Ο Μάρτιος μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε ένα έρωτα ο οποίος θα σας ικανοποιεί στον τρόπο που σας συμπεριφέρονται και θα σας εκπλήξει με την αμεσότητά του! Και ο Μάιος είναι καλός μήνας για να είστε πιο αποφασιστικοί αλλά και  για να ζήσετε τον έρωτα και τη χαρά που σας δίνει χωρίς δεύτερες σκέψεις!

 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από 17 Φεβρουαρίου έχετε και την Αφροδίτη στο πλευρό σας για να σας δώσει όλες τις ευεργεσίες της ώστε να κρίνετε σωστά και δίκαια τις ερωτικές σας υποθέσεις! Αρχές Μαρτίου μη φοβηθείτε να κοντραριστείτε ειδικά αν έχετε ισχυρά επιχειρήματα. Τότε, εκείνο το διάστημα, μπορούν αν αλλάξουν όλα στις υφιστάμενες σχέσεις σας. Ο Απρίλιος ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές στον έρωτα αλλά προς τα τέλη του μήνα σας φέρνει διλήμματα για έναν έρωτα και για το  αν θα του δώσατε την ευκαιρία να εκφράσει όλη τη δυναμική του… Επανέρχονται άνθρωποι από το παρελθόν διεκδικώντας μία θέση στο παρόν αλλά και στο μέλλον σας! Ξέρετε πως σας προσεγγίζουν; Με το να σας δείξουν ότι δε σας ξέχασαν ποτέ αλλά και να σας το αποδείξουν!

 
 
 
  ΙΧΘΥΕΣ
Αναμφίβολα ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα έχετε και την Αφροδίτη στο πλευρό σας συνοδοιπόρο για τα ερωτικά σας και τις ερωτικές σας διεκδικήσεις! Προσέξτε μη γίνετε υπερβολικοί εκεί προς το τέλος του μήνα, και κυρίως μην καταπιέσετε τα συναισθήματά σας… Έχετε πάντως έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκδηλώνεστε και κυρίως να παρασύρετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν ερωτικά! Αυτός ο τρόπος βέβαια  πρέπει να γίνει αντιληπτός και αυτό επιτυγχάνεται όταν υπάρχει συνέπεια και σταθερότητα. Έχετε την τάση να εκδηλώνεστε υπερβολικά και την επόμενη στιγμή να φαίνεται ότι δεν το εννοείτε… Οι καινούργιες αρχές στα ερωτικά σας είναι αυτές που θα σας ανανεώσουν, ακόμα και αν είστε στην αρχή επιφυλακτικοί. Είστε επιφυλακτικοί  κυρίως γιατί έχετε πληγωθεί από προηγούμενες σχέσεις αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποβάλλετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...