Τα ζώδια για την εβδομάδα 30/11-6/12/2015 από το Γιώργο Πανόπουλο

Τα ζώδια για την εβδομάδα 30/11-6/12/2015 από το Γιώργο Πανόπουλο

Τι σας περιμένει αυτή την εβδομάδα ανάλογα με το ζώδιο σου;




ΚΡΙΟΣ
Μια άμεση ερώτηση απαιτεί μια άμεση απάντηση – sugar free: Ποιος είναι αυτός/ή που πιθανόν σε ελκύει και σε τρελαίνει, που έχεις κολλήσει μαζί του/ης και ταυτόχρονα θέλεις να ξεκολλήσεις, που σε μαθαίνει εν αγνοία του/της δύο τρία πράγματα για τις σχέσεις που δεν ήξερες ή δεν ήθελες να μάθεις και που διστακτικά ομολογείς ότι μάλλον χωρίζει την ερωτική σου ζωή σε πριν και μετά; Είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, είτε μπαίνεις σε μία σχέση ή βγαίνεις, είτε σκέφτεσαι να διακόψεις, το θέμα είναι ο Άλλος – άντρας ή γυναίκα που καταλαμβάνει το κέντρο της σκηνής αυτή την περίοδο.


ΤΑΥΡΟΣ
Αλλάζει ποτέ ένας Ταύρος; Ναι, αλλάζει. Αργά, σταθερά και επίμονα, λέει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω: ναι, χρειάζεσαι να περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να αμφισβητήσεις ή να εξετάσεις τα πιστεύω και τους κανόνες με τους οποίους σε μεγάλωσαν ο μπαμπάς και η μαμά σου, το σχολείο ή η κοινωνία. Χρειάζεσαι πολύ χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσεις ποιος είσαι, τι θέλεις, ποιες είναι οι δικές σου αρχές, τι πιστεύεις εσύ ο ίδιος/α. Χρειάζεσαι χρόνο μέχρι να τολμήσεις να διαφωνήσεις. Αυτού του είδους οι σκέψεις θα πολλαπλασιάζονται μέχρι να καταφέρεις να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως εσύ περισσότερο από όλους να ξέρεις ότι μερικές φορές χρειάζεται να αποφεύγουμε να σκεφτόμαστε τα προβλήματα που δεν μπορούμε να λύσουμε άμεσα. Αλλιώς τρελαινόμαστε. Βέβαια με τον κυβερνήτη σου Ερμή στον Τοξότη, αλλά και τον Κρόνο εκεί, μακάρι να ήταν τόσο απλό να χαλαρώσεις. Είσαι πάντα στις επάλξεις περιμένοντας τον εχθρό ή δίνοντας μάχες για την επιβίωσή σου. Κι όμως ποτέ τα πράγματα δεν έχουν μία πλευρά – αυτό το ξέρεις σίγουρα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια γρήγορη ανασκόπηση: Η επαγγελματική σου κατάσταση άλλαξε, αλλάζει ή πρόκειται να αλλάξει. Αυτό σημαίνει ίσως και κλυδωνισμούς στο εργασιακό σου status, ή ξαφνικές επιπλοκές, ή δεν πάει άλλο, φεύγω, ή και κάποια θετική εξέλιξη. Μπορείς να στρέψεις το επαγγελματικό άλογο προς τα εκεί που θέλεις να τρέξεις, προσέχοντας να μην πέσεις από τη σέλλα – προσέχοντας δηλαδή να μην αφήσεις μια δουλειά που σου δίνει ασφάλεια για μια άλλη που δεν είναι όπως δείχνει.


ΛΕΩΝ
Εάν ανήκεις ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ένα/μία σύντροφο δίπλα τους, έναν έμπειρο ψυχαναλυτή, ένα συνετό φίλο που τους γειώνει ή κάποιον που λειτουργεί σαν μέντορας και τους συμβουλεύει, τότε πρέπει να πέσεις στα γόνατα ευχαριστώντας την τύχη, το θεό, τη συγκυρία, το άστρο σου ή ό,τι. Κόλλα πάνω τους. Μη σκέφτεσαι τις λεπτομέρειες ή τις τυχόν διαφορές σας. Μη δημιουργείς τριβές επειδή θέλεις παρά πάνω. Μην αφήνεις τις σκέψεις σου σαν άλογα να καλπάζουν χωρίς σταματημό. Και κυρίως μην ανοίγεις το στόμα σου όταν είσαι έτοιμος/η να πεις χοντράδες που αργότερα θα μετανιώσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν το καλοσκεφτείς αγαπάμε, ή μάλλον εσύ ιδιαίτερα, αγαπάς σχεδόν πάντα αυτόν που σου κοστίζει περισσότερο συναισθηματικά, που σε δυσκολεύει, που αντιστέκεται, που σε μαγεύει αλλά δεν μπορείς να τον/την έχεις όπως ονειρεύεσαι. Σε ελκύει πάντα αυτός/ή που στη διάρκεια της σχέσης καταθέτεις αίμα, άγρυπνες νύχτες, ατέλειωτες σκέψεις, πολύ ιδρώτα, ψυχική και σωματική ενέργεια, καρδιά και σώμα.


ΖΥΓΟΣ
Όλοι έχουμε θέματα, προβλήματα, ανησυχίες, αγωνία, ζούμε συγκρούσεις, αγωνιζόμαστε, παραπατάμε, πέφτουμε, τραυματιζόμαστε, στενάζουμε, χάνουμε την πίστη μας, τρελαινόμαστε, βλέπουμε τη ζωή να αλλάζει επώδυνα. Για κάποιους Ζυγούς –και σταδιακά για όλους– οι διελεύσεις του Πλούτωνα ή τον Ουρανού, που η επιρροή τους κρατάει για πάρα πολλούς μήνες, δοκιμάζουν όλη τους τη ζωή, την αλλάζουν, τη φέρνουν τα πάνω κάτω. Ωστόσο και ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι σημαντικός για όλους τους Ζυγούς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό ίσως είναι μια αστρολογική απόδειξη ότι αμφιβάλλεις για τα πιστεύω και τις ιδέες σου, ή ότι η πίστη σου για κάποιο θέμα ή για κάποιον άνθρωπο κλονίζεται, ότι ίσως συναισθηματικά και ψυχολογικά να αισθάνεσαι ένα κενό ακόμα κι αν υπάρχει κάποιος δίπλα σου. Ευτυχώς που η εργασιακή καθημερινότητα είναι απαιτητική, που κουράζεσαι, που μπορεί να ρίχνεις κι ένα καβγά με ένα συνάδελφο ή να αποσπά την προσοχή σου ένας αντιπαθής πελάτης ή ένα αλλοπρόσαλλο αφεντικό, ή που τρέχεις για πρακτικά ζητήματα, γιατί αλλιώς οι σκέψεις και η σκοτεινή μερικές φορές διάθεσή σου, θα σε εγκλώβιζαν σε ένα δάσος παρέα με το λύκο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Δία σκαρφαλωμένο στην υψηλότερη θέση του ηλιακού σου ωροσκοπίου μπορείς να περιμένεις τους από πάνω σου –επαγγελματικά– να αναγνωρίζουν τη δουλειά σου, να σε προωθούν, να σε ανεβάζουν, ή να κάνουν τα στραβά μάτια όταν βαριέσαι ή δεν λειτουργείς εντατικά. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη από 5/12 στον Σκορπιό ησυχάζει την ψυχή σου, σε προστατεύει με κάποιο τρόπο στην καθημερινότητα και σου δίνει κατανόηση ώστε να αντέξεις τις στραβές της ζωής. Εντάξει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι ορισμένες περίοδοι που αισθανόμαστε και είμαστε εντελώς μόνοι μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις. Βεβαίως σαν Αιγόκερως μπορεί η προηγούμενη φράση να είναι και η ιστορία της ζωής σου σε μια πρόταση. Αυτό σημαίνει επιπλέον ότι τώρα που είναι ενεργοποιημένος ο άξονας Επαγγελματική ζωή/Οικογένεια και χρειάζεται να βγάλεις μερικά κάστανα από τη φωτιά μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς επιπλοκές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης στον Ζυγό θέλει κίνηση, επικοινωνία, ξεκάθαρο μυαλό, ευθείες συζητήσεις και αποστασιοποίηση ώστε να δεις τη ζωή και τις σχέσεις σου αντικειμενικά. Ο Άρης από αυτή τη θέση σε αναζωογονεί, σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που σου κάνουν κέφι, που σε ενδιαφέρουν, που σου είναι χρήσιμοι επαγγελματικά. Ο κόσμος μεταφέρεται έξω από το σπίτι μέσα στους ανθρώπους. Επίσης ίσως χρειάζεται να οριοθετήσεις τους στόχους σου, να έχεις στο μυαλό σου ένα συγκεκριμένο έπαθλο και να μη διασπάσεις την προσοχή σου με πράγματα, θέματα, δυνάμεις, καταστάσεις και ανθρώπους που δεν έχεις κανένα έλεγχο πάνω τους.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Κρόνος σε στριμώχνει από τον Τοξότη δημιουργώντας ανασφάλεια, φόβους και αίσθημα μοναξιάς. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου δημιουργεί αυταπάτες και όνειρα θερινής νυκτός ή ευσεβείς πόθους που δεν γίνονται πραγματικότητα. Ο Χείρωνας επίσης στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με την απόρριψη, με την απογοήτευση ή ζωντανεύει παλιά τραύματα με καινούργιους πρωταγωνιστές. Εντάξει, δεν έχεις άδικο να λες δυνατά ότι πιέζεσαι. Το λόγο που συμβαίνουν όλα αυτά χρειάζεται να τον βρεις εσύ – γιατί υπάρχει λόγος και νόημα. Μόνο έτσι όμως μπορείς να ξαναχτίσεις τον εαυτό και τη ζωή σου. Μόνο εσύ μπορείς να κλειδώσεις απέξω όλο τον κόσμο και να κρατήσεις μόνο αυτούς που αξίζουν, αγαπάς και δεν σε τρελαίνουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...