Τα 4 πράγματα που σιχαίνονται οι γυναίκες στην εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα

Τα 4 πράγματα που σιχαίνονται οι γυναίκες στην εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα

Εννοείται πως η φροντίδα του προσώπου και του σώματος δεν είναι μόνο γένους θηλυκό στην σημερινή εποχή.
Σίγουρα θα φανείς πιο γοητευτικός σε μία γυναίκα εάν περιποιείσαι λίγο παραπάνω την εμφάνιση σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κουβαλάς την ταμπέλα του metrosexual. Υπάρχουν ορισμένα εύκολα και καθημερινά πράγματα που αν τα κάνεις σωστά θα βελτιώσεις την υγεία σου, θα ανεβάσεις τα ποσοστά των κατακτήσεων σου και οι γυναίκες θα σε δουν με άλλο μάτι.


Έντονη τριχοφυΐα: Όταν ένας άντρας έχει μερικές τρίχες στο στήθος θεωρείται νορμάλ. Τα πράγματα όμως αλλάζουν όταν ο αριθμός των τριχών στο σώμα είναι υπερβολικός και έχει στους ώμους, αλλά και στην πλάτη. Τότε μιλάμε για υπερτρίχωση. Η αποτρίχωση στους άντρες δεν θεωρείται πλέον taboo τα τελευταία χρόνια. Είναι μία διαδικασία που αν το πάρεις απόφαση να την κάνεις θα αισθανθείς πιο όμορφα και άνετα. Μην ανησυχείς, οι τρίχες θα ξαναφυτρώσουν, δεν πονάει πάρα πολύ και η σύντροφος σου θα εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτή τη πράξη.

Κιτρινισμένα δόντια: Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και ωραίο από ένα λαμπερό χαμόγελο σε έναν άνδρα. Η λεύκανση, χωρίς βέβαια υπερβολές, είναι μία ανώδυνη διαδικασία και οικονομικά προσεγγίσιμη.


Φαγωμένα και βρώμικα νύχια: Είναι από τα πιο απωθητικά πράγματα στο αντρικό φύλο. Δεν σου ζητάω να πας σε κάποια μανικιουρίστα της γειτονιάς σου για να σου περιποιηθεί τα πάνω και τα κάτω άκρα. Αλλά αφιέρωσε λίγα λεπτά κάθε μέρα για να φροντίζεις τα νύχια σου. Να θυμάσαι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Ξηρό δέρμα του προσώπου σας: Το νερό της βρύσης περιέχει μεγάλη ποσότητα από μέταλλα και είναι γεγονός ότι το ζεστό νερό αφυδατώνει πάρα πολύ το δέρμα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να αναζωογονηθεί το δέρμα είναι να χρησιμοποιήσεις ενυδατική κρέμα με το που θα βγείς από το μπάνιο. Είναι αρκετά οικονομικές και μπορείς να τις βρεις είτε από κάποιο φαρμακείο της γειτονιάς σου είτε από κάποιο εμπορικό κατάστημα που πουλάει καλλυντικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...