Τέσσερα κόλπα για επίπεδη κοιλιά χωρίς γυμναστική!

Τέσσερα κόλπα για επίπεδη κοιλιά χωρίς γυμναστική!

Λίγο πριν τον καταιγισμό από γλυκά, λιχουδιές, κουραμπιέδες και μελομακάρονα που φέρνουν τυμπανισμούς, φουσκώματα και αναστεναγμούς για το πόσο φάγαμε, βρήκαμε μερικές συμβουλές της τελευταίας στιγμής για να διατηρήσετε την κοιλιά σας επίπεδη (ή να την αποκτήσετε), χωρίς να λιώνετε στο γυμναστήριο:

Πιείτε νερό!
Το νερό είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας. Για κάθε δύο ποτήρια χυμό που αντικαθιστάτε με νερό εξασφαλίζετε 200 θερμίδες κάθε μέρα! Δοκιμάστε ακόμη να καταναλώνετε δύο ποτήρια νερό πριν από το φαγητό, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι όσοι πίνουν 2 ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα, αφενός τρώνε λιγότερο, αφετέρου βοηθούν τον μεταβολισμό τους να κάνει γρηγορότερες και καλύτερες καύσεις. Και φυσικά, απομακρύνει τις τοξίνες και το αλάτι από τον οργανισμό.

Κάντε ένα break/Κοιμηθείτε σωστά!
Η παραγωγή της κορτιζόλης, που εκκρίνεται όταν στρεσσάρεται ο οργανισμός, αυξάνει το λίπος στην κοιλιά, σε μια προσπάθεια να προστατέψει τα όργανά του ανθρώπου. Επομένως, η ξεκούραση, η χαλάρωση ή ένα break έστω και για λίγη ώρα, ακόμη κι αν είναι για κάποια λεπτά, θα έχει εμφανή αποτελέσματα. Πόσο μάλλον αν αυτό το Break ισοδυναμεί με ένα καλό, ξεκούραστο και χωρίς διακοπές ύπνο, ο οποίος άλλωστε και ρυθμίζει κατά κύριο λόγο τον μεταβολισμό.

Ενεργηθείτε!
Δεν είναι και το πιο διακριτικό θέμα για συζήτηση αλλά είναι σημαντικό να πηγαίνετε στην τουαλέτα όσο πιο συχνά μπορείτε. Σύμμαχός σας γι αυτό,  είναι τα δημητριακά, τα αποξηραμένα φρούτα, τα όσπρια και τα φρούτα.
Σνακ τη σωστή στιγμή!
Φάτε ένα σνακ που περιέχει πρωτεΐνη μεταξύ 15:00 και 16:00. Επιλέξτε μία μπάρα πρωτεΐνης, ένα αυγό, ένα κομμάτι τυρί με χαμηλά λιπαρά ή λίγα αμύγδαλα και ένα μήλο. ΜΗΝ χάσετε αυτό το γεύμα, καθώς αυξάνει τον μεταβολισμό, και διατηρείτε το σάκχαρό και την ινσουλίνη χαμηλά, η οποία είναι υπεύθυνη για την αποθήκευση του λίπους γύρω από την κοιλιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...