Από 20-25 Μαρτίου περιμένει να γεννήσει η Μενεγάκη




Ήταν αναμενόμενο. Απλώς, θέμα χρόνου να βγει στη δημοσιότητα πότε θα ξαναγίνει μανούλα η Ελένη Μενεγάκη. Την αποκλειστική είδηση της ημερομηνίας που αναμένεται να φέρει στον κόσμο η παρουσιάστρια το τέταρτο παιδί της δημοσιεύει το περιοδικό YOU.

Σύμφωνα με πληροφορίες του εντύπου, η παρουσιάστρια που έχει μπει στην τελική ευθεία για να φέρει στον κόσμο τον μπέμπη της, αποκάλυψε σε κοντινό της πρόσωπο, ότι θα γεννήσει γύρω στις 20 με 25 του Μάρτη: «Γεννάω 20 με 25 Μάρτη…Άντε να τελειώνουμε!» είπε η παρουσιάστρια, αναφέρει το περιοδικό χαιδεύοντας την κοιλίτσα της.
Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως αψηφά την κούρασή της και θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής μέχρι και τις τελευταίες μέρες πριν γεννήσει, ωστόσο έχουν γραφτεί κάποιες εκπομπές για να προβληθούν κατά τη διάρκεια της απουσίας της.
Φίλος της παρουσιάστριας αποκαλύπτει στο περιοδικό YOU το μέγεθος της ευτυχίας που βιώνει η όμορφη Ελένη και όπως του εκμυστηρεύτηκε ζει το θαύμα: «Ζω το θαύμα της ζωής, και είμαι πολύ ευτυχισμένη που μπορώ να χαρίσω στο Μάκη ένα παιδί», είπε στο φιλικό της πρόσωπο, ενώ προβλέπεται να γεννήσει με προγραμματισμένο ραντεβού σε μαιευτήριο των Βορείων προαστίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...