Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη αντεπιτίθεται στην Μενεγάκη!


Μεταξύ της εκδότριας Έλενας Μακρή Λυμπέρη και της Ελένης Μενεγάκη, έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό κόντρα, η οποία προχώρησε και στα δικαστήρια, με την παρουσιάστρια μάλιστα να προκαλεί την εκδότρια του HELLO, να μην την φιλοξενήσει ξανά στο περιοδικό.

Η πρόκληση μέχρι στιγμής είχε τηρηθεί από την πλευρά Λυμπέρη, με τα Hello των τελευταίων εβδομάδων να μην έχουν την παραμικρή αναφορά στο όνομα ή στην εικόνα της Ελένης Μενεγάκη (τη θέση της είχαν πάρει η σύζυγος Τσίπρα και η οικογένεια Βαρουφάκη). Κάτι που δεν έχει απολύτως εφαρμοστεί στο σημερινό πρωτοσέλιδο του «Hello», το οποίο προκαλεί εμμέσως -αλλά σαφώς- την Ελένη Μενεγάκη. Οχι, δεν φιλοξενεί φωτογραφία της, αναφέρεται όμως στο όνομά της στο βασικό θέμα του εξωφύλλου του, που έχει την ένδειξη «Αποκλειστικό» και τίτλο «Η Φαίη Σκορδά διαδέχεται την Ελένη Μενεγάκη – Αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες».
Το σχετικό ρεπορτάζ, αναφέρεται σε καμπάνια εταιρείας ρούχων, στην οποία η Φαίη Σκορδά διαδέχτηκε την Ελένη Μενεγάκη -που μέχρι στιγμής ήταν η πρωταγωνίστρια της, αλλά τώρα και μόνο λόγω της εγκυμοσύνης της, δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στα καθήκοντά της. Οπότε επιλέχτηκε στη θέση της η Φαίη Σκορδά -ως το κεντρικό μοντέλο της καμπάνιας για το καλοκαίρι και για την επόμενη σεζόν -και το «παρασκήνιο» που αναφέρει το περιοδικό, αφορά τη συμφωνία της Σκορδά με την εταιρία ρούχων και από τη φωτογράφησή της για την καμπάνια της.
Είναι βεβαίως προφανές ότι η πλευρά Λυμπέρη δεν τήρησε την πρόκληση, καθώς το όνομα Μενεγάκη επέστρεψε στο εξώφυλλό της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...