Πώς αποχαιρετούν οι επώνυμοι τον Βαγγέλη Γιακουμάκη


Πώς αποχαιρετούν οι επώνυμοι τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Γέμισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα για τον 20χρονο φοιτητή 


Τραγικό φινάλε σε ένα «θρίλερ» που διαδραματιζόταν τον τελευταίο μήνα δόθηκε το πρωί της Κυριακής αφού τελικά βρέθηκε το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του άτυχου φοιτητή της γαλακτοκομικής σχολής των Ιωαννίνων που αγνοούνταν για 40 περίπου ημέρες.

Η εξαφάνισή του αλλά και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την καθημερινότητά του 20χρονου φοιτητή στα Γιάννενα συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα και όλοι εύχονταν να μην επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο.

Από τις 8:30 το πρωί που έγινε γνωστό ότι βρέθηκε το πτώμα νεαρού άντρα κοντά στην περιοχή της γαλακτοκομικής σχολής το διαδίκτυο γέμισε από αναρτήσεις και όταν πια επιβεβαιώθηκε προς πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη επώνυμοι και μη έσπευσαν να κάνουν το δικό τους σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του αδικοχαμένου φοιτητή έγραψε μέσω Instagram: «Αυτή η είδηση είναι εθνικό πένθος. Και τάφος για τις συνειδήσεις μας. Ένα πλάσμα ουράνιο ένα μικρό παιδί που βασανίστηκε. Μόνο. Γιατί;  Όχι γιατί ήταν διαφορετικό. Άλλα γιατί συνάντησε κακούς. Διαφορετικούς. Ψυχή μου όμορφη πήγαινε στους καλούς. Σε περιμένουν αγκαλιές».



Ο Πάνος Καλλίδης μέσω Twitter έγραψε: «Πραγματικά πολύ στενάχωρη η εξέλιξη με τον άτυχο Βαγγέλη. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του και επιτέλους ας βρεθούν οι ένοχοι».



Ο Αργύρης Αγγέλου έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Βρέθηκε τελικά το πτώμα του άτυχου παιδιού... Το στομάχι μου με έπιασε. Εύχομαι να τιμωρηθούν όποιοι το κάνανε».



Ο ηθοποιός λίγο αργότερα εξέφρασε και μέσω Instagram την ευχή του να σταματήσουν εδώ και τώρα τα φαινόμενα ενδοσχολικού εκφοβισμού.



Το δικό της μήνυμα για τον αδικοχαμένο φοιτητή έστειλε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram και η Κλέλια Πανταζή.

«Πόσο άδικο τέλος... Πόσο κρίμα.. Πόσο ντρέπομαι που στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά... Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι κ να ευχηθούμε όλοι να μην υπάρξει άλλο θύμα bullying... Καλό ταξίδι... Ας αναπαυτεί επιτέλους η ψυχούλα σου...» , έγραψε. 

Την συγκίνηση της όμως δεν κατάφερε να κρύψει και η Κατερίνα Καραβάτου στην πρωινή της εκπομπή στο «E» η οποία προσπάθησε να δώσει στον «αέρα» όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το τραγικό γεγονός.
«Κρίμα... Εγώ είπα ότι πρέπει να κάνουν ένα μικρό αγαλματάκι και να το βάλουν σε όλες τις αυλές των σχολίων, αυτό το παιδί», πρότεινε ο Κώστας Βουτσάς κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Σπίτι μου. Σπιτάκι μου». 









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...