Madonna: Απαντάει στις ομοφοβικές και "άκυρες" δηλώσεις των Dolce & Gabbana για την οικογένεια



“Συνθετικά” χαρακτήρισαν τα παιδιά από εξωσωματική γονιμοποίηση και η Madonna πήρε θέση.



Πριν λίγες μέρες οι Ιταλοί σχεδιαστές έδωσαν μια συνέντευξη που μεταξύ άλλων είπαν πως τη μόνη οικογένεια που αναγνωρίζουν είναι η παραδοσιακή, δηλαδή μεταξύ ανδρών και γυναικών και πως τα παιδιά που γεννιούνται με τεχνητή γονιμοποίηση ή με παρένθετη μητέρα είναι “συνθετικά”.


Μετά από αυτές τρις δηλώσεις ξεσηκώθηκαν όχι μόνο οι ομοφυλόφιλοι που έχουν παιδιά όπως ο Elton John που τους έγραψε “Ντροπή σας να λέτε τα παιδιά μου συνθετικά” αλλά και πολλοί γονείς που έχουν αποκτήσει παιδιά παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση. Η βασίλισσα της pop πήρε και αυτή θέση μέσω του instagram της ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την καμπάνια των σχεδιαστών που πρωταγωνιστούσε και κρατούσε ένα μωρό και έγραψε από κάτω.


“Όλα τα μωρά έχουν ψυχή και έρχονται στον κόσμο από τις οικογένειες τους. Δεν υπάρχει τίποτα το “συνθετικό” σε μία ψυχή. Με ποια λογική απορρίπτει κάποιος την εξωσωματική γονιμοποίηση και την γέννηση από παρένθετη μητέρα; Ο θεός βάζει το χέρι του ακόμα και στα αποτελέσματα της επιστήμης. Είναι αλαζονικό να πιστεύει κάποιος ότι τα κάνει όλα μόνος του ο άνθρωπος. Όλα έχουν μέσα τους το Θεό. Να σκέφτεστε πριν μιλήσετε.”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...