Κόκλας: Τι αποκάλυψε για τα Εγκλήματα 18 χρόνια μετά;





Ο Κώστας Κόκλας είναι από τους πολύ αγαπητούς ηθοποιούς, όχι μόνο στο κοινό της τηλεόρασης, αλλά και στους ανθρώπους που είναι συντελεστές των έργων. Σεναριογράφοι και σκηνοθέτες τον ζητούν κάθε χρόνο και γι΄αυτό έχει καταγράψει τέτοια πορεία σε τηλεοπτικό επίπεδο. Όμως τα τελευταία χρόνια έχει πέσει στα δύσκολα χρόνια της τηλεόρασης και έχει ζήσει περίεργες καταστάσεις.
Το σίριαλ Βασιλιάδες, παρόλο που έκανε νούμερα, δεν απέφερε λεφτά στους συντελεστές, με αποτέλεσμα να διακοπεί ξαφνικά από το Mega και, παρά τη φήμη ότι ήθελε να το αγοράσει ο ΑΝΤ1, να μείνει στο ντουλάπι. Τα προηγούμενα δύο χρόνια τον βλέπαμε στη σειρά Μοντέρνα Οικογένεια, η οποία όμως δεν απέδωσε ποτέ τ΄αναμενόμενα και σταμάτησε στον δεύτερο κύκλο.
Σε κάθε περίπτωση, ο Κώστας Κόκλας έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες και φυσικά μία από αυτές είναι τα Εγκλήματα, μια σειρά-θρύλος για τον ΑΝΤ1 και την τηλεόραση εν γένει, που αποτελεί το σιγουράκι του καναλιού για τις καλοκαιρινές επαναλήψεις. Εδώ και δεκαοχτώ χρόνια την βλέπουμε σχεδόν ανελλιπώς, αλλά υπήρχε κάτι που έπρεπε να φτάσουμε στο σήμερα για να το μάθουμε.
Ο Κώστας Κόκλας αποκάλυψε στον Λιάγκα και τη Σκορδά, ότι η σειρά ήταν να κοπεί στο 12ο επεισόδιο. «Τα Εγκλήματα ήταν να σταματήσουν γιατί ήμασταν απλήρωτοι. Το ένα κανάλι δεν την ήθελε τη δουλειά και δεν μας πλήρωνε, το άλλο κανάλι την είχε απορρίψει και τελικά ήταν η Άλκηστις (Μαραγκουδάκη) νομίζω με τον Λάτσιο που τη στήριξαν τη δουλειά και μας πλήρωσαν από το κανάλι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...