Απίστευτο: Ο Daniel Craig συμμετείχε στο νέο Star Wars και ελάχιστοι τον κατάλαβαν






Όλο το προηγούμενο διάστημα τον μνημονεύαμε και τον είχαμε βάλει στο επίκεντρο για την τελευταία του ταινία ως James Bond, το Spectre, και για τις διάφορες δηλώσεις που είχε κάνει για τον χαρακτήρα του ρόλου που του απέφερε μπόλικο χρήμα και αναγνωρισιμότητα. Αυτό όμως που μας κράτησε κρυφό αυτός, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές είναι που τον φέρνει και πάλι στο προσκήνιο.

Μιλάμε φυσικά για την συμμετοχή του στο Star Wars The Force Awakens. Τι; Δεν τον είδατε πουθενά; Μην ανησυχείτε, δεν έχετε πρόβλημα όρασης, ούτε εμείς βλέπουμε φαντάσματα. Απλώς ο J. J. Abrams και το υπόλοιπο καστ είχαν φροντίσει να μην πουν σε κανέναν για την παρουσία του Craig στο line up της ταινίας, ώστε να ξαφνιαστούν όσοι τον καταλάβουν και να τεσταριστεί και η παρατηρητικότητα του κοινού. Κι ο ίδιος με τη σειρά του το είχε αρνηθεί κατηγορηματικά το καλοκαίρι που υπήρξαν κάποιες αχνές φήμες.

Μάλιστα, ο Abrams σκέφτηκε να υποδηλώσει την παρουσία του με έναν ευφάνταστο τρόπο, αφού ο Craig βρισκόταν πίσω από τη στολή του Stormtrooper JB-007, ως ένας από τους υπερασπιστές του διαστήματος, τον οποίο ελέγχει η Rey, σε μια σκηνή που έχουν μια χιουμοριστική στιχομυθία. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Star Wars εξηγούν ότι ήθελαν να είναι ο Craig σαν ένα cameo που δεν το πήρε κανείς χαμπάρι, αλλά η σκηνή είναι τόσο αξιομνημόνευτη, ώστε όλοι έδωσαν σημασία στη φωνή του Craig.

Από τους ηθοποιούς πάντως δεν βρέθηκε κανείς να το επιβεβαιώσει επίσημα, ενώ λέγεται ότι ο Craig θα βρίσκεται και στις επόμενες δύο ταινίες της τριλογίας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...