Κατερίνα Καραβάτου: Η έκπληξη που της επεφύλασσαν στην εκπομπή και το φιλί με τον Κρατερό

Κατερίνα Καραβάτου: Η έκπληξη που της επεφύλασσαν στην εκπομπή και το φιλί με τον Κρατερό

Όταν κάποιο από τα μέλη που βρίσκονται μπροστά στην κάμερα, σε μια τηλεοπτική εκπομπή, έχει γενέθλια, είθισται οι συνεργάτες του να του ετοιμάζουν ένα ιδιαίτερο happening στον αέρα της εκπομπής.
Όταν όμως μιλάμε για εκπομπές που είναι σαφώς πιο προσωποπαγείς και με παρουσιαστή ή παρουσιάστρια που έχει μια χρόνια πορεία, τότε δεν μιλάμε απλώς για ένα ιδιαίτερο happening, αλλά για κανονικό γλέντι.
Στην εκπομπή του Epsilon Στα Καλά Καθούμενα, στο εορταστικό επεισόδιο που προβλήθηκε σήμερα, η Κατερίνα Καραβάτου είδε τους συνεργάτες της, με πρωτεργάτη τον σύζυγο και συμπαρουσιαστή Κρατερό Κατσούλη, να της έχουν ετοιμάσει ειδική μνεία για τα γενέθλια της. Αυτά μπορεί να ήταν στις 30 Δεκεμβρίου, αλλά στην τηλεόραση δεν αφήνουν καμία ευκαιρία για να επιδείξουν τέτοιες φάσεις, και καθώς είχε τελειώσει το τραγούδι του ο καλεσμένος Μανώλης Κονταρός, ο Κρατερός πήγε πίσω από τις κάμερες και εισήλθε ξανά στο στούντιο με μια τούρτα στα χέρια.
Η Κατερίνα Καραβάτου δεν το περίμενε προφανώς και μάλιστα σχολίασε με χιούμορ «Τα γενέθλια τα γιορτάζουμε τετραήμερο εμείς», με τον Κρατερό να προσθέτει στο ίδιο ύφος «Σαν τις Εθνικές εορτές ένα πράγμα». Οι δυο τους μάλιστα αντάλλαξαν και ένα τρυφερό φίλι μόλις τέλειωσε το γενέθλιο τραγούδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...