Η πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση της Rihanna είναι 50% σέξι και 50%... άστα να πάνε

Η πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση της Rihanna είναι 50% σέξι και 50%... άστα να πάνε

Αν έπρεπε να σκεφτούμε μια διάσημη με την οποία θα θέλαμε να περάσουμε μαζί την Πρωτοχρονιά, η Rihanna θα κέρδιζε την πρώτη θέση.
Ίσως η μοναδική της αντίπαλος να ήταν η Jennifer Lawrence. Δεν μιλάμε φυσικά για το πόσο σέξι είναι, το οποίο προφανώς και προσμετράται. Μιλάμε για το πόσο party girl είναι η Rihanna και ότι θα ήξερε σίγουρα να μας πάει στα καλύτερα και να ξεθεωθούμε σε ποτό και χορό.
Όλα αυτά βέβαια ισχύουν για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις και μέρες του χρόνου, εκτός από τη φετινή Πρωτοχρονιά, αφού αυτό που επέλεξε να φορέσει η Rihanna δεν είναι και το καλύτερο και πιο γουστόζικο που θα μπορούσε να φορέσει. Η εμφάνιση της θύμισε το ροζ πράμα που φορούσε στα περσινά Grammy. Για την ακρίβεια ήταν μια εμφάνιση με διπλό περιεχόμενο.
Αν το βλέμμα σου ξεκινούσε από πάνω θα έβλεπε ακάλυπτους ώμους, πλάτη έξω και μπούστο, οπότε μέχρι περίπου τη μέση η ετυμηγορία θα κατέληγε προς το σέξι. Αν όμως ξέφευγε και συνέχιζε προς τα κάτω θα έβλεπε ότι το σέξι ήταν «διακεκομένο» από αρκετά προχώ - κιτς βασικά - επιλογές. Κατά την άφιξη της στο Sono, κλαμπ της Νέας Υόρκης, η Rihanna άφησε ακάλυπτα τα πόδια της και την περιοχή από το στήθος και πάνω, αλλά στο ενδιάμεσο είδαμε ένα ροζ γούνινο φορεματάκι, ένα τακούνι που μόνο ο Φλωρινιώτης θα το διάλεγε και ένα καλτσάκι με επίσης ροζ γουνάκι.
spl1202245_02012FB98F8100000578-0-image-m-2_1451665625148

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...