Η δήλωση της Σμαράγδας Καρύδη που μας ξάφνιασε

Η δήλωση της Σμαράγδας Καρύδη που μας ξάφνιασε

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι από τις γυναίκες που σε εντυπωσιάζουν με τα πολλά της χαρίσματα. Η ίδια φέτος παρουσιάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Celebrity game night show με μεγάλη επιτυχία, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να ενσαρκώνει αγαπημένους ρόλους αλλά και ρόλους που την αναδεικνύουν περισσότερο.

Η ηθοποιός μίλησε στο TV ΕΘΝΟΣ και αποκάλεσε τον εαυτό της με έναν χαρακτηρισμό που μας ξάφνιασε.
«Είμαι μεγάλη τεμπέλα. Τις περιόδους που θα τύχει να μην κάνω κάτι, τεμπελιάζω μέχρι τελικής πτώσεως. Πηγαίνω βόλτες, βλέπω τις φίλες μου, χαζολογάω...».  Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός μας ξάφνιασε με αυτή της την δήλωση, αφού οι συνεχείς δουλειές της και οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση μας έκαναν να πιστεύουμε το αντίθετο.
Όσο τώρα για τον αν η υποκριτική ήτανε πεπρωμένο με τέτοιους γονείς η ίδια λέει: "Οταν μεγαλώνεις μέσα σε μία καλλιτεχνική οικογένεια, είναι δύσκολο να μη σ’ αρέσει. Είναι τα ερεθίσματα που εισπράττεις από τη μέρα που γεννιέσαι. Γι’ αυτό δεν καταλαβαίνω τους ηθοποιούς που σου λένε «δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί». Μα γιατί; Κάτι το οποίο εσύ ο ίδιος πρώτος επέλεξες και λάτρεψες, γιατί απαγορεύεις στο παιδί σου να το γνωρίσει; Αυτός ο χώρος είναι ναι, δύσκολος, αλλά είναι και μαγικός. Δεν σου λέω ότι δεν θα φας και τη... χλαπάτσα, όμως, αν αγαπάς αυτήν τη τέχνη αξίζει τον κόπο 1.000%”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...