Ο Φουρθιώτης "κάρφωσε" το τηλεοπτικό μέλλον της Μελέτη: "Η Ελεονώρα θα επιστρέψει..."





























Προκειμένου να δώσει τέλος στα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον της στον τηλεοπτικό σταθμό Espilon εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια του hashtag μίλησε ανοιχτά για το εξώδικο που έστειλε το φθινόπωρο στο κανάλι της αλλά και τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το εάν παραμένει η εάν αποχωρεί οριστικά από το κανάλι που βρίσκεται εδώ και 1μιση χρόνο.

Μάλιστα η Ελεονώρα προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση της τόνισε στον αέρα του Epsilon μέχρι και τους όρους της σύμβασης της με τον σταθμό, ενώ φάνηκε να μην ενοχλείτε σχεδόν καθόλου από τα «μουρμουρίσματα» και τα άσχημα σχόλια που όλο αυτόν τον καιρό έφταναν στα αυτιά της.

«Ήθελα να τελειώνουμε φιλικά και ωραία γιατί πολύ έχει τραβήξει αυτό το πράγμα. Το δελτίο ειδήσεων που έκανα ήτανε στους όρους και στη συμφωνία που υπέγραψα με το κανάλι. Δική μας συμφωνία ήτανε αρχικά να κάνουμε το hashtag με την προϋπόθεση πως εάν χρειαστεί να κάνω και το δελτίο. Το εξώδικο το έστειλα για να προειδοποιήσω ότι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα και για να ενημερώσω πως για αυτό που θα βγει στον αέρα δεν θα είμαι υπεύθυνη. Αυτό είναι. Τόσο απλό. Είμαι ψυχάκιας με τις συμφωνίες. Είμαι πάρα πολύ τυπική», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ διέψευσε κατηγορηματικά πως βρίσκεται σε επαφές με τον Σταμάτη Μαλέλη προκειμένου να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ.

Την έκπληξη όμως την έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης. Η Ελεονώρα όσο και να προσπάθησε να πείσει τον παρουσιαστή να μην μιλήσει για τα σχέδια της εκείνος χαρακτηριστικά μας αποκάλυψε: «Θέλω να σας πω όμως ότι πολύ σύντομα η Ελεονώρα θα επιστρέψει σε κάτι καθημερινά. ...σύντομα. Ο σταθμός θα συνεχίσει να την στηρίζει και με μια εκπομπή που θα σας αρέσει πάρα πολύ», είπε θέλοντας να μας προετοιμάσει για το νέο της ξεκίνημα
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...