Καλλιμούκου – Μισόκαλος μαζί και την Πρωτοχρονιά! Πού φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι;

Καλλιμούκου – Μισόκαλος μαζί και την Πρωτοχρονιά! Πού φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι; [εικόνα]

Η επιβεβαίωση της σχέσης των Αντωνίας Καλλιμούκου και Θοδωρή Μισόκαλου ήρθε μερικές ημέρες πριν, με το σχόλιο-ερωτική εξομολόγηση του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη σε φωτογραφία του μοντέλου στο Instagram.

Μετά το ταξίδι του ζευγαριού στην Κάρυστο, όπου τραβήχτηκε και η εν λόγω φωτογραφία, οι δυο τους αποφάσισαν να μοιραστούν δημόσια στιγμιότυπα από την Πρωτοχρονιά την οποία σαφώς πέρασαν μαζί!
Αντωνία και Θοδωρής έκαναν ρεβεγιόν μαζί με καλούς φίλους, με την πρώτη να ανεβάζει υλικό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, ειρήνη και πρόοδο. Ο κόσμος ανήκει στα παιδιά, στη φύση, στους έρωτες... Σε ανθρώπους που σε κοιτούν στα μάτια και αραδιάζουν Αλήθειες, σε υποσχέσεις που τηρήθηκαν, σε ηλικιωμένους που βγάζουν από τα κουτιά την Σοφία που γυρνάει τον λαιμό της μέχρι 270 μοίρες.
Στα Γράμματα, στις Τέχνες, στα παθιασμένα φιλιά, στις αγκαλιές του πατέρα και της μάνας... Ο κόσμος είναι μια υδρόγειος κάτω από το μαξιλάρι όλων όσων παλεύουν για κάτι καλύτερο, στα όνειρα, στις ευχές, στις θυσίες με γενναιότητα, στον αλτρουισμό, στις κατακόκκινες καρδιές και τα λευκά γιασεμιά... Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλους»!
kallimoukou-misokalos-protoxronia-500

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...