Οι νέες δηλώσεις- "καρφιά" του Τσιμιτσέλη κατά του Χαϊκάλη: «Αν η συμπεριφορά του ήτανε καλύτερη…»

Οι νέες δηλώσεις- "καρφιά" του Τσιμιτσέλη κατά του Χαϊκάλη: «Αν η συμπεριφορά του ήτανε καλύτερη…»

Tην ενόχληση του από την συμπεριφορά του Παύλου Χαϊκάλη είχε εκφράσει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Όπως είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά, όταν οι δυο ηθοποιοί πρωταγωνιστούσαν στην ίδια θεατρική παράσταση υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και συνάδερφοι. Εκείνη την περίοδο ο Πάυλος Χαϊκάλης ανακοίνωσε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη πως θα αποχωρήσει προκειμένου να ασχοληθεί με την πολιτική και μη θέλοντας να πάει σε άλλη παράσταση.
Ο ίδιος όμως δεν κράτησε τον λόγο του και αμέσως βρήκε τη νέα του θεατρική στέγη. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλη μίλησε στο TV ΈΘΝΟΣ και απάντησε στην ερώτηση αν ξανασυνεργαζότανε μαζί του
 «Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Δεν θα είχα πρόβλημα. Στη διαπροσωπική μας σχέση είμαστε εξαιρετικά. Το να με έχει απογοητεύσει σε 2-3 σφάλματα που κατά τη γνώμη μου και κάποιων άλλων έκανε, ασχέτως πολιτικής, να το διευκρινίζουμε, αυτό δεν σημαίνει πως δεν του αναγνωρίζω πως είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Για δικό του καλό, αν η συμπεριφορά του ήταν καλύτερη, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα και για τον ίδιο. Δεν υπάρχουν πολλοί σαν τον Παύλο στην Ελλάδα και ο Παύλος πάντα θα έχει δουλειά. Ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο χάρισμα, όμως, θα πρέπει να είναι αρκετά πιο δοτικός», είπε χαρακτηριστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...