YFSF: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που θα δούμε στο σόου





Έχοντας περάσει από 40 κύματα και πολλές διαβουλεύσεις, το Your Face Sounds Familiar ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεοπτική πραγματικότητα, με τον ANT1 να το βγάζει στον αέρα, λογικά προς τα τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου.


Ήταν να βγει την περασμένη χρονιά, αλλά λόγω του The Voice οι άνθρωποι του καναλιού το κράτησαν για φέτος τον Οκτώβριο. Όταν όμως έγιναν όσα έγιναν το καλοκαίρι σε πολιτικό επίπεδο, θεώρησαν ότι αν βγει Οκτώβριο δεν πρόκειται να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, κι αυτό θα ήταν δύσκολα διαχειρίσιμο, αν συνυπολογίσουμε ότι είχαν στο μυαλό τους και την αποτυχία του τελευταίου Dancing.

Κι επειδή σόου χωρίς διαγωνιζόμενους δε γίνεται, μέσα από την εκπομπή Spata Live ανακοίνωσαν και τα πρώτα ονόματα που θα δούμε στο YFSF. Τζώρτζια από τους Μπλε, Ελένη Καρακάση, Μαρία Ανδρούτσου, Μίνως Θεοχάρης (που ήταν και το Just The 2 Of Us), Αποστολία Ζώη και Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι τα πρώτα έξι ονόματα που μαθεύτηκαν, ενώ αναμένονται ακόμα άλλοι τέσσερις συμμετέχοντες.


Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι προφανώς η παρουσιάστρια, ενώ στην κριτική επιτροπή θεωρούνται σίγουροι ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τον ΑΝΤ1 να αναζητά ακόμα δύο και το όνομα της Έλενας Παπαρίζου να ακούγεται έντονα και το όνομα του Νίκου Μουτσινά, που μέχρι πέρσι ήταν στα επικρατέστερα να μην βρίσκεται στο πλάνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...