Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι



Ο έρωτας είναι σαν ένα τραγούδι, που άλλοτε σου δίνει τον ρυθμό για να κινείσαι γρήγορα, κάνοντας την καρδιά σου να γεμίζει με ενθουσιώδη συναισθήματα, είναι όμως και κάποιες στιγμές που αυτό το τραγούδι φέρνει στο μυαλό σου αναμνήσεις που σε θλίβουν! Την εβδομάδα 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου, το τραγούδι του έρωτα σου δημιουργεί ρομαντική διάθεση και σε ωθεί να κατακτήσεις στόχους και όνειρα, που μέχρι τώρα θεωρούσες ότι ήταν ανέφικτο να γίνουν πραγματικότητα. Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του ΤαύρουΠοια ζώδια επηρεάζονται; Ποιες θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις της εβδομάδας και πώς θα σε επηρεάσουν;

Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου: Σταθεροποιούνται ερωτικές σχέσεις

Στις 27 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου! Με κυβερνήτη του την Αφροδίτη, που αντιπροσωπεύει τα χρήματα και τα αισθήματα, ο Ταύρος αναζητά πάντα την πληρότητα και την σταθερότητα σε αυτούς τους τομείς. Μία Πανσέληνος λοιπόν από το γήινο ζώδιο του σταθερού σταυρού, τον Ταύρο, πραγματοποιώντας θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, βοηθά σημαντικά στην εκπλήρωση προσδοκιών, οι οποίες υπάρχουν εδώ και καιρό στην καρδιά μας! Την ημέρα της Πανσελήνου, παρατηρούμε ότι η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκονται σε σύνοδο (με μία μοίρα ανοχή) και η τύχη, η διέξοδος και η ευκαιρία θα βοηθήσει πραγματικά όσους έχουν προσπαθήσει πολύ ως τώρα. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα από αυτό το φεγγάρι και θα έχουν σημαντικές και καθοριστικές εξελίξεις, είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Ωστόσο αυτή την εβδομάδα αναμένεται να έχουν θετικές εξελίξεις τα ζώδια της Γης (ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι)και ταζώδια του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοίΙχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο!

O Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Κάνουμε όνειρα σαν αυτά που κάναμε παιδιά!

Λίγο πριν ο επεισοδιακός Οκτώβριος ρίξει την αυλαία του, ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που αυτή την περίοδο είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όμορφη όψη έρχεται για να γλυκάνει το κλίμα στις σχέσεις μας δίνοντας την ικανοποίηση και την πληρότητα στην ψυχή. Θα υπάρξουν τρυφερές στιγμές και συναισθήματα που θα εκφραστούν με τον πιο όμορφο τρόπο που μας γεμίσουν όνειρα, προσδοκίες αλλά και συγκίνηση! Μέσα σε όλα αυτά τα ευχάριστα θα υπάρξουν και κάποιοι τυχεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού, που θα δουν μία επιθυμία τους να γίνεται πραγματικότητα. Ποια ζώδια θα είναι αυτά; Κυρίως τα ζώδια του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοίΙχθείς) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Δευτερευόντως, ευνοημένοι θα είναι οιΤαύροι και οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο.
 
Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η πανσέληνος; Τι προβλέπεται για το ζώδιο σου; Μάθε όλες τις ερωτικές εξελίξεις της εβδομάδας 26 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου μέσα από τον ερωτικό στίχο των πιο όμορφων τραγουδιών! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Δεν έχω πολλά – Γλυκερία»
Θα ήθελες πραγματικά να τα έχεις όλα αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό δεν γίνεται, φίλε Κριέ. Η Πανσέληνος στον Ταύρο σε βοηθά όμως να εκτιμήσεις αυτά που έχεις δίπλα σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστείς, να δώσεις, αλλά και να πάρεις αγάπη! Υπάρχουν εξελίξεις που σου δίνουν συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά! Ο στίχος που σου ταιριάζει απόλυτα για το ερωτικό κλίμα της εβδομάδας είναι της Γλυκερίας:
«Θα 'θελα να τα 'χα όλα, να 'μουνα παντού, να σου χάριζα τ' αστέρια όλου τ' ουρανού, μα για μένα ένα αστέρι φαίνεται απ' τη γη, ένας είναι ο κόσμος μόνο εσύ, δεν έχω πολλά, όλα να στα χαρίσω, δεν έχω πολλά να τα μοιραστώ, μόνο μια ζωή, πάρ’ την όλη δική σου, μόνο μια χαρά κι όλη σου τη χρωστώ. Μη πεις γι' αντάλλαγμα εγώ δε σου ζητώ και μία δεύτερη ζωή θα σου χρωστώ!» 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Πανσέληνος – Χάρις Αλεξίου»
Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο της εβδομάδας, φίλε Ταύρε, γιατί… έχει Πανσέληνο και είναι ωραία, στο δικό σου ζώδιο! Όλα είναι αλλιώτικα, πιο όμορφα και ερωτικά… Ό,τι σου έχει λείψει, θα έρθει τώρα στην αγκαλιά σου και θα σου δώσει το συναίσθημα που χρειάζεσαι! Αυτή την εβδομάδα γεμίζεις ρομαντισμό, αγάπη και πληρότητα τραγουδώντας Χάρις Αλεξίου:
«Μα έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία, είναι αλλιώτικη η σιωπή χωρίς παρέα. Δεν νιώθω θλίψη, μα μου ’χει λείψει το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία. Δεν νιώθω θλίψη, μα μου ‘χει λείψει το λάγνο ψέμα σου, που τα `κανε όλα ωραία…» 
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Κάτι μου κρύβεις – Ορφέας Περίδης»
Με την Πανσέληνο στον Ταύρο (στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου) αισθάνεσαι ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάτι σου κρύβει, ότι κάτι δεν πάει καλά… Αυτή την εβδομάδα σε κυριεύουν συναισθηματικοί φόβοι και ανασφάλειες, που όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ! Το μυαλό σου πηγαίνει στο κακό, δεν ομολογείς αυτά που αισθάνεσαι, κρύβεσαι αλλά και σου κρύβονται… Ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι είναι του Ορφέα Περίδη:
«Κάτι μου κρύβεις, την καρδιά σου δε μ’ ανοίγεις κι όλο περνάει απ’ το μυαλό μου το κακό. Πες μου τι τρέχει, η καρδιά μου εμένα αντέχει, ό,τι κι αν πεις δε φταις εσύ, ούτε κι εγώ. Πες μου αν άλλον αγαπάς, πες μου αν σε χάνω, εγώ θα γράψω ένα τραγούδι παραπάνω, δε θα μιλάνε οι στίχοι για γυναίκες σκάρτες, για κείνες που κρατάνε τις καρδιές σαν κάρτες!» 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Θέλω κοντά σου να μείνω – Ελευθερία Αρβανιτάκη»
Έφτασε η στιγμή να εκδηλωθείς, να εκφραστείς, να δώσεις και να πάρεις αγάπη, κάτι που το έχεις ανάγκη πολύ και το έχεις στερηθεί εδώ και καιρό! Η Πανσέληνος στον Ταύρο σε ευνοεί και σε φέρνει κοντά στον έρωτα που σου έχει λείψει. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε παρασύρει με όμορφο τρόπο σε συναισθηματικές δηλώσεις, που αυτή την φορά δεν θα τις μετανιώσεις… Το τραγούδι σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι της μοναδικής Ελευθερίας Αρβανιτάκη:
«Δε ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτό, αγάπη μου της μοίρας ήταν γραφτό. Θέλω κοντά σου να μείνω, θέλω σκιά σου να γίνω, κάθε πληγή ν' απαλύνω που σε πονά... Τα βλέφαρά μου να κλείνω, να με φιλάς και να σβήνω, θέλω κοντά σου να μείνω παντοτινά...» 
 
 
ΛΕΩΝ
«Δύο θεοί – Σάκης Ρουβάς»
Η Πανσέληνος στον Ταύρο σου δημιουργεί την ανυπομονησία, αλλά σε γεμίζει και με αποφασιστικότητα στα ερωτικά σου… Υπάρχουν πολλά «θέλω» στην καρδιά σου και δεν το βάζεις κάτω μέχρι να τα κάνεις πραγματικότητα. Την εβδομάδα αυτή λειτουργείς τολμηρά, έντονα και άκρως παθιασμένα, δυναμώνοντας τον ήχο και τραγουδώντας το ολοκαίνουργιο hit του Σάκη Ρουβά, που σου ταιριάζει και σε κάνει να αισθάνεσαι «θεϊκά»!
«Στο ίδιο φιλί αν πιστέψουμε, χίλια θαύματα θα ζωντανέψουμε, σα τρελοί χωρίς καμιά ντροπή και μετά δυο θεοί. Η φλόγα σου καίει τις αντιστάσεις μου, σπάει τη φλέβα ο σφυγμός, άρχισε μέσα μου ξανά δύσκολος έρωτας, με πηγαίνει μια στη νύχτα μια στο φως! Πως θα ‘θελα μαζί μια ξαστεριά φωτιά να πάρουμε φωτιά…»

 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Πριν χαθεί το όνειρό μας – Τόλης Βοσκόπουλος»
Η Πανσέληνος στον Ταύρο ξετυλίγει την ευαίσθητη πλευρά σου και τον ρομαντισμό σου και όλα γίνονται πολύ όμορφα και τρυφερά αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε… Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε γεμίζει με όνειρα, σχέδια και ξαναβραδιάζεις ακολουθώντας τα βήματα της καρδιάς σου και τραγουδώντας τον στίχο του μοναδικού Τόλη Βοσκόπουλου:
«Χόρεψε μαζί μου απόψε κάτω απ' το φεγγάρι. Δες, τα μάτια μου γεμίσαν από σένανε. Χόρεψε για την αγάπη που 'ρθε να σε πάρει. Χόρεψε για σένα μόνο και για μένανε. Πριν χαθεί το όνειρό μας και ξαναβραδιάσουμε, άσε με να σ' αγαπάω κι όπου φτάσουμε…»
 
ΖΥΓΟΣ
«Το σημάδι – Γιάννης Πάριος»
Μπορεί να μην το ομολογείς, να θέλεις να κρύψεις την αλήθεια όμως αυτή την εβδομάδα ζεις με ένταση και πάθος στα αισθηματικά σου! Η Πανσέληνος στον Ταύρο σου ξυπνά την ζήλια, την επιμονή, το πείσμα, αλλά και βαθιά ερωτικά σου ένστικτα, που ξυπνούν τον έντονο πόθο σου! Το τραγούδι λοιπόν που αντιπροσωπεύει απόλυτα την ερωτική σου κατάσταση για αυτή την εβδομάδα είναι φυσικά το σημάδι του υπέροχου Γιάννη Πάριου:
«Θέλω να κρύψω την αλήθεια πως με είχες όλη νύχτα τον τρελό στην αγκαλιά σου και ο ιδρώτας της αγάπης είχε κάτι από φωτιά. Θέλω να κρύψω πως ξημέρωνε και ήμουνα ακόμα στα φιλιά σου και πως μου κάρφωσες τον ήλιο πριν σ' αφήσω στα μαλλιά.... και πως σου κάρφωσα τον ήλιο πριν να φύγω στα μαλλιά. Μα το σημάδι στο λαιμό μου απ' τα φιλιά σου, θα μαρτυράει πως με είχες αγκαλιά σου, μα το σημάδι στο λαιμό μου που θα μένει, θα μαρτυράει πως δεν είμαστε δυο ξένοι!» 

 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Εσύ με συμπληρώνεις – Χρήστος Χολίδης»
Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και η ρομαντική Πανσέληνος στον Ταύρο, σε αρμονία με τον Ποσειδώνα, έρχεται για να συμπληρώσει το πάζλ της καρδιάς σου! Δεν υπάρχουν πλέον κενά και αμφιβολίες, νιώθεις όμορφα και υπάρχει στη ζωή σου αυτό το πρόσωπο που σε συμπληρώνει και σε κάνει να τραγουδάς Χρήστο Χολίδη:
«Το άλλο μισό που όλο λείπει κανένας σε αυτόν τον πλανήτη δεν είχε την τύχη να το βρει όπως εγώ… Σ’ αρέσει να με δυσκολεύεις, να τα ‘χω χαμένα λατρεύεις, αρκεί που υπάρχεις και μπορώ να σ’ αγαπώ! Απ’ έξω απ’ την καρδιά σου με κλειδώνεις δυο λεπτά μετά απογειώνεις, μονάχα εσύ με συμπληρώνεις στον απόλυτο βαθμό… Ας κάνεις σαν παιδί ας με πληγώνεις, ξέρω πως το μετανιώνεις, σου το ‘χω ξαναπεί μ’ αρέσει όταν θυμώνεις, εσύ με άλλαξες, εσύ με συμπληρώνεις…» 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Όταν άγγελοι κλαίνε – Έλενα Παπαρίζουν»
Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σε πιέζει συναισθηματικά, φίλε Τοξότη, και αισθάνεσαι ότι τα αισθηματικά σου δεν είναι ακριβώς στο στάδιο που εσύ θα ήθελες. Ίσως νιώθεις ότι η κατάσταση που υπάρχει τώρα δεν σε καλύπτει και ζητάς μία σημαντική αλλαγή, μία βοήθεια, θες κάτι να αλλάξει. Προς το παρόν είσαι φάση αναμονής για να γίνουν όλα αυτά που επιθυμείς. Αποσύρεσαι, σκέφτεσαι, ωριμάζεις και τραγουδάς το στίχο της Έλενας Παπαρίζου που σε εκφράζει απόλυτα:
«Όταν άγγελοι κλαίνε αχ γύρνα με στο χτες, δίπλα σου δώσε – δώσε το φιλί για τη ζωή! Άγγελοι κλαίνε, άγγελοι κλαίνε κι όλο βρέχει... Όταν άγγελοι κλαίνε, πέφτει πάνω μας βροχή κάτι ν' αλλάξει θέλουν. Μα "που πήγε τόση αγάπη" πες, δες τον ήλιο πάνω απ' τις συννεφιές…» 

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Θέλω τα δικά σου τα φιλιά – Κωνσταντίνος Αναστασιάδης»
Μία άκρως ερωτική Πανσέληνος έρχεται για να σου ξυπνήσει συναισθήματα, τα οποία βρισκόντουσαν εδώ και καιρό στο ντουλάπι… Την εβδομάδα αυτή, φίλε Αιγόκερε, αναπτερώνεσαι, ανανεώνεσαι και αναζητάς τα φιλιά που θα σε φέρουν και πάλι σε εγρήγορση! Αυτά τα φιλιά θα τα έχεις και θα τραγουδάς μαζί τον ακόλουθο στίχο:
«Ίσως από το μυαλό μου να σε σβήσω, ίσως όλες τις πληγές να κλείσω, να φωνάξω ως εδώ. Πάλι, πάλι αγκαλιά μ' ένα μπουκάλι πάλι, μέσα στ' άδειο μαξιλάρι, ψάχνω να σε βρω. Όμως δε μπορώ γιατί μακριά σου εγώ δεν ζω και πεθαίνω… Όμως δε μπορώ να `χεις κλειστό το κινητό και να σε παίρνω… Θέλω τα δικά σου τα φιλιά, μια σου αγκαλιά και να υπάρχω και να ζω μόνο για σένα κάτω απ' το σπίτι σου θα 'ρθω συγνώμη να σου πω, γύρνα πίσω σε παρακαλώ..» 

 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Άσ’ τα όλα κι έλα – Νατάσα Θεοδωρίδου»
Με την όμορφη Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου, φίλε Υδροχόε, είσαι σε ετοιμότητα για να πάρεις τα ρίσκα σου! Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις τις ανατροπές σου, θα τολμήσεις να αλλάξεις τη στάση και την συμπεριφορά σου και θα τα αφήσεις όλα πίσω σου, τρέχοντας και διεκδικώντας τον έρωτα που θέλεις, αλλά και που σου αξίζει… Μαζί με την Πανσέληνο, θα τραγουδάς το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου:
«Άσ’ τα όλα κι έλα… τι ζητάω, μακριά σου δύσκολα περνάω, όσο σε θυμάμαι, με ξεχνάω όμηρο εδώ! Άσ’ τα όλα κι έλα… μεγαλώνω ό,τι μας χωρίζει, στο χρεώνω ένας κόκκος άμμου ήταν μόνο, το ’δες για βουνό. Δε σηκώνω άλλο τόσο πόνο, έλα, σ’ αγαπώ!»
 

 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Όταν έχω εσένα – Δημήτρης Μητροπάνος»
Όταν υπάρχει αυτό το πρόσωπο στη ζωή σου μπορείς να κάνεις όνειρα, αισθάνεσαι ότι ζεις και αναπνέεις, ότι υπάρχει ελπίδα και αύριο… Η Πανσέληνος στον Ταύρο, αλλά και το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φέρνουν δίπλα σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Τα συναισθήματα θα εκφραστούν με τόσο όμορφο τρόπο, που χωρίς δεύτερη σκέψη θα μπορείς ελεύθερα να τραγουδήσεις τα λόγια του Δημήτρη Μητροπάνου:
«Κάνε ένα βήμα, να κάνω εγώ το επόμενο, αίμα μου και σχήμα, λόγος και ψυχή στο συμφραζόμενο, όταν έχω εσένα κοιμάμαι σαν παιδί, έχω έναν άνθρωπο, μη φοβού κανένα, εγώ κι εσύ στον κόσμο τον απάνθρωπο… Εσύ και εγώ»! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...