Ουγγαρέζος: Όλη η αλήθεια για τη μήνυση στο Σεφερλή!

Ουγγαρέζος: Όλη η αλήθεια για τη μήνυση στο Σεφερλή!

Σα βόμβα "έσκασε" η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό ότι Δημήτρης Ουγγαρέζος σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Μάρκου Σεφερλή. Η μήνυση στον πρώην στενό συνεργάτη έκανε σε χρόνο dt το γύρο του διαδικτύου και όλοι έκαναν λόγο για μια κόντρα χωρίς τέλος.
Έλα, όμως, που η αλήθεια είναι διαφορετική και σίγουρα όχι ίδια με αυτή που παρουσίασε ο Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας (19/10) στην εκπομπή του. Όλα ξεκίνησαν από ένα σκετς που έκανε ο Δημήτρη Ουγγαρέζος με τον Δημήτρη Ντιν Νταν Ντον στην πρωινή τους ραδιοφωνική εκπομπή στο Ρυθμό.
Στο σκετς ειπώθηκε πως αν συνεχιστεί όλο αυτό με τον Μάρκο Σεφερλή, δηλαδή να του επιτίθεται σε κάθε του συνέντευξη (έχει ειπωθεί μέχρι ότι ο Ουγγαρέζος «έδινε» τη σκαλέτα του Μέγκα με Μία στην “απέναντι” εκπομπή) μπορεί η ιστορία να λήξει με μηνύσεις. Βέβαια, τα περί μήνυσης ήταν σε χιουμοριστικό πλαίσιο, αν και μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται και μεγάλες αλήθειες.
Και είναι αλήθεια ότι ο Ουγγαρέζος έχει ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Σεφερλή απέναντί του. Κι έχουν ενοχληθεί και στεναχωρηθεί και οι γονείς του. Γι αυτό κι έγινε αναφορά ότι ο Ουγγαρέζος το συζήτησε και με τον πατέρα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...