Έγκυος κιόλας η πριγκίπισσα "Σταχτοπούτα" της Σουηδίας

Έγκυος κιόλας η πριγκίπισσα  Σταχτοπούτα  της Σουηδίας


Το πρώτο τους παιδάκι περιμένουν η κούκλα πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο πρίγκιπας σύζυγός της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και η ανακοίνωση γίνεται μέσω Facebook.
Μόλις τον Ιούνιο παντρεύτηκε το πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος της Σουηδίας την αγαπημένη του Σοφία, σηκώνοντας πλήθος αντιδράσεων -κυρίως εκτός της χώρας του, βέβαια, να τα λέμε κι αυτά- και τώρα εκείνη θα τον κάνει πατέρα!
Οι αντιδράσεις αφορούσαν στο παρελθόν της νυν πριγκίπισσας καθώς κάποια στιγμή είχε περάσει από ένα ριάλιτι της σουηδικής τηλεόρασης, ενώ μερικές "καυτές" πόζες της ακόμη σκανδαλίζουν.
Τον πρίγκιπα όμως, δεν τον ενδιάφεραν καθόλου όλα αυτά. Όπως και όλη του την οικογένεια. Το "πήρε" το κορίτσι και τώρα ετομάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ολο χαρά.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ανακοίνωση που έγινε μέσω Facebook.
"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Ανυπομονούμε και οι δυο" δήλωσαν οι μέλλοντες γονείς.
Η γέννηση αναμένεται τον Απρίλιο του 2016, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στις ήδη προγραμματισμένες δημόσιες υποχρεώσεις του ζεύγους.
Με το καλό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...