Σου έλειψε; Η «Οικογένεια Γκίλμορ» επιστρέφει δριμύτερη

Σου έλειψε; Η «Οικογένεια Γκίλμορ» επιστρέφει δριμύτερη


Και η μόδα των reboot/ revival στην αμερικανική τηλεόραση καλά κρατεί. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερες τηλεοπτικές σειρές που προβάλλονταν με μεγάλη επιτυχία κυρίως στα '90s και τα '00s να επιστρέφουν για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, κάνοντας τους φαν να πανευτυχείς.
Ήδη επέστρεψε το «24», τον Ιανουάριο θα προβληθούν έξι νέα επεισόδια των «X-Files», το «Prison Break» είναι επίσης βέβαιο ότι θα επιστρέψει, ενώ και το reboot της «Ζήνα» είναι στα σκαριά για το 2016.
Τώρα ήρθε η σειρά της «Οικογένειας Γκίλμορ» να επιστρέψει για τέσσερα σπέσιαλ επεισόδια διάρκειας 90 λεπτών μέσα από το Netflix, το οποίο ακόμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Warner Bros.
Ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ούτε από τη μία ούτε από την άλλη πλευρά, όμως, θεωρείται βέβαιο ότι οι πρωταγωνιστές Λόρεν Γκράχαμ, Αλέξις Μπλεντέλ, Κέλι Μπίσον και Σκοπ Πάτερσον θα επιστρέψουν στους ρόλους που αγαπήθηκαν από το κοινό.
Πάντως, η πρωταγωνίστρια Λόρεν Γκράχαμ το μαρτύρησε στο Twitter με ένα διφορούμενο μήνυμα: «Παιδιά. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αλλά ούτε να το διαψεύσω».
Να θυμίσουμε ότι η «Οικογένεια Γκίλμορ» διήρκησε επτά σεζόν με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 2000 και το τελευταίο τον Μάιο του 2007, ενώ προβλήθηκε και στην Ελλάδα από το Star τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...