Απίστευτη επίθεση Ζήνας σε Ουγγαρέζο: "Έκανε την κότα"!

Απίστευτη επίθεση Ζήνας σε Ουγγαρέζο:  Έκανε την κότα ! [vds]


Μια εκπομπή αφιερωμένη στο Μάρκο Σεφερλή είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/10) η Ζήνα Κουτσελίνη και από τον καναπέ πέρασε σύσσωμη η οικογένεια του ηθοποιού. Η σύζυγος του, Έλενα Τσαβαλιά δε βρέθηκε στο πλατό, ωστόσο βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση.
Κι εκεί που η Τσαβαλιά μιλούσε για το χαρακτήρα του συζύγου της, σχολίασε ότι το μεγάλο του ελάττωμα είναι ότι είναι πολύ καλός. Τι ήταν να πει αυτή την ατάκα; Πήρε εμπρός η Κουτσελίνη και για κάμποσα λεπτά έκανε μία απίστευτη επίθεση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.
«Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές αλλά καμιά φορά υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν το κορόιδο και δεν τις δείχνουν αυτές τις συμπεριφορές. Για μένα η εικόνα ενός ανθρώπου που βρίζει έναν άλλον συνέχεια, που κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον κάνει ένοχο, και μετά εμφανίζεται σε μια τηλεοπτική εκπομπή με αυτόν που έβριζε τόσο καιρό σαν να μην συμβαίνει τίποτα και να κάνει την κότα, για μένα συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι τηλεόραση, αυτό δεν είναι σχέσεις, αυτό δεν είναι κανονικός άνθρωπος. Είναι ο πιο ανώριμος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση" ξεσπάθωσε η Κουτσελίνη.
Και είχαμε και συνέχεια.
Η Τσαβαλιά ζητούσε να μην προσωποποιήσουν την κουβέντα, ενώ ο Σεφερλής απλά άκουγε. Αλλά η Κουτσελίνη είχε πάρει φόρα και δεν έλεγε να σταματήσει.
"Μετά από τα τόσα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, μετράω 25 χρόνια, και έχω συνεργαστεί με κορίτσια και αγόρια, αυτό δείχνει τη μεγαλύτερη ανωριμότητα και δεν μετράει απέναντι σε έναν άνθρωπο, που έχει προσφέρει 20 χρόνια στο θέατρο, που έχει βγει σε μια τηλεοπτική εκπομπή με τεράστια επιτυχία, που βγαίνει μόνος του και κάνει την επιτυχία και τα 60αρια, και μετά του βάζουν δίπλα του ανθρώπους χωρίς να τους έχει εγκρίνει, και κάθεται μαζί τους και τους αντιμετωπίζει σαν να είναι τα παιδιά του. Επειδή κάποιος είναι καλός, κάποιοι δεν πρέπει να τον πατάνε και να λένε ψέματα", είπε.
Και φανταζόμαστε, ξελάφρωσε. Τώρα, αν έχει συμβεί κάτι στο παρασκήνιο ή στο παρελθόν, μας ξεφεύγει. Αλλά για να κάνει στον Ουγγαρέζο τέτοιο άγριο χώσιμο, μάλλον κάτι παίζει, που το έχουμε χάσει.
Δες το βίντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...