Πώς σχολίασε η Μπέτυ Μαγγίρα την Κατερίνα Καινούργιου ως «κεντρικιά»

Πώς σχολίασε η Μπέτυ Μαγγίρα την Κατερίνα Καινούργιου ως «κεντρικιά»

Καλεσμένη στο Happy Day ήταν η Μπέτυ Μαγγίρα και μεταξύ άλλων συζήτησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της για το «Όλα Παίζουν», το οποίο παρουσίαζε πέρσι μαζί με Καινούργιου, Καμηλά και Λιανό στον Alpha.
«Με ζόρισε πάρα πολύ το καθημερινό σε συνδυασμό με το θέατρο και τα παιδιά ήταν έξω από τις δυνατότητές μου. Με κούρασε πάρα πολύ, ήταν πολύ ψυχοφθόρο, κουραστικό σωματικά και ψυχικά. Δεν είχα χρόνο να δω τα παιδιά μου».
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στο σχολιαστικό ύφος της εκπομπής για το οποίο παραδέχθηκε η Μπέτυ πως δεν είναι το καλύτερό της:
«Η εκπομπή δεν ξεκίνησε σχολιαστική, εξελίχθηκε έτσι. Δεν πιστεύω ότι είναι το ατού μου. Δεν είναι τοΣτη συνέχεια αναφέρθηκε στο «Λόγω TiVis» και την «κεντρικιά» πλέον Κατερίνα Καινούργιου με την οποία είπε πως μιλήσανε κι ανταλλάξανε μηνύματα:
«Είδα την πρεμιέρα της. Ήταν πολύ αγχωμένη στην πρεμιέρα η Κατερίνα ειδικά στην αρχή. Δεύτερη μέρα ήταν πολύ πιο χαλαρή. Νομίζω ότι εύλογα ήταν ο στόχος της. Ποιος δουλεύει τόσα χρόνια και δε θέλει να γίνει κεντρικός;»υ στυλ μου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...