Τζένη Μπαλατσινού-Ανδρέας Παππάς: Ερωτικό γεύμα για δυο στο Κολωνάκι!

balatsinou pappas hello (2)
Η Τζένη Μπαλατσινού ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής της, Jenny Jenny που θα προβληθεί σε λίγο καιρό μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.
Η Τζένη Μπαλατσινού εδώ και καιρό ζει σε πελάγη ευτυχίας, μια και είναι ξανά ερωτευμένη. Η ίδια, δήλωσε τα παρακάτω στην κάμερα του Happy Day για τα τρυφερά τετ α τετ από τις πρώτες κοινές διακοπές με το νέο της σύντροφο, Ανδρέα Παππά
.
«Με ενοχλεί να μπαίνουν στην προσωπική μου ζωή, όταν εγώ δε θέλω να τη δημοσιοποιήσω. Ήμουν με έναν άντρα παντρεμένη 20 χρόνια και αυτό ήταν. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνω θέλω να απασχολώ μόνο για τα επαγγελματικά μου και τίποτα περισσότερο. Δεν κατάλαβα ότι με τραβούσαν φωτογραφίες. Υπάρχουν τρόποι να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το βάρος πέφτει σε εμένα και μόνο».
Οι δυο τους είναι ήδη 10 μήνες μαζί -θα γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο τον Ιανουάριο- και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού You τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν το ρομαντικό τους γεύμα στο εστιατόριο «Malconi’s», στο Κολωνάκι -διάλεξαν λευκό κρέας, σαλάτα και λευκό κρασί.
Δείτε φωτογραφίες:
tzeni mpalatsinou andreas pappastzeni mpalatsinou andreas pappas1
Ο ίδιος είναι 38 χρονών, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καβάλα. Σπούδασε στη Βοστόνη Οικονομικά και Marketing, ενώ τον τελευταίο χρόνο εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα όπου και δημιούργησε τη δική του κατασκευαστική εταιρεία -συνεργάζεται τόσο με τη βόρεια Ελλάδα όσο και με το Iσραήλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...