Νέα καριέρα για την Angelina Jolie: Θέλει να γίνει πολιτικός

angelina jolie people 73Έπειτα από τόσα χρόνια φιλανθρωπίας, τόσες περιοδείες στο Σουδάν, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Ιορδανία και αλλού, σκέφτεται να κάνει το πάθος της καριέρα.

Ο λόγος για την Angelina Jolie, η οποία δήλωσε στο Vanity Fair Δεκεμβρίου ότι σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει καριέρα πολιτικού.
«Όταν εργάζεσαι για ανθρωπιστικούς σκοπούς, έχεις επίγνωση ότι μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και η πολιτική. Γιατί αν πραγματικά θέλεις να κάνεις μία τεράστια αλλαγή, τότε έχεις μεγάλη ευθύνη», τόνισε στη συνέντευξη, «ειλικρινά όμως δεν ξέρω σε ποιο ρόλο θα είμαι πιο χρήσιμη. Γνωρίζω ποιο είναι το επάγγελμά μου και αυτό θα μπορούσε να το κάνει λιγότερο πιθανό».
Η όμορφη οσκαρική ηθοποιός είναι εδώ και χρόνια βαθιά ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στους λιγότερο προνομιούχους, ενώ έχει υιοθετήσει τρία παιδιά, ένα από την Καμπότζη, ένα από την Αιθιοπία και ένα από το Βιετνάμ. Το 2001 μάλιστα, δώρισε στους Αφγανούς πρόσφυγες του Πακιστάν 1.000.000 δολάρια.
Η Angelina μίλησε και για τη ζωή της ως παντρεμένη, αναφέροντας ότι… κάτι έχει αλλάξει: «Το να είσαι παντρεμένος είναι διαφορετικό. Νιώθεις όμορφα να είσαι σύζυγος…»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...