«Με πούλησες»! Το οργισμένο μήνυμα του Λιάγκα στην Μενεγάκη!

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: «Με πούλησες»! Το οργισμένο μήνυμα του Λιάγκα στην Μενεγάκη!
Για τους «εχθρούς» του το περίμενε ότι τώρα στη μεγάλη κόντρα με τον Μάρκο Σεφερλή για την πρωτιά της πρωινής ζώνης θα έπαιρναν το μέρος του ηθοποιού. Αυτό που δεν περίμενε όμως ήταν ότι ακόμη και όσοι πίστευε ότι ήταν φίλοι του θα τον "άδειαζαν" δείχνοντας ακόμα και δημόσια την προτίμησή τους στον Μάρκο. Και αυτό "φούντωσε" τα νεύρα του. Μάλιστα υπήρχε ένα πρόσωπο που δεν πίστευε με τίποτα ότι θα
μιλούσε ανοιχτά υπέρ του Σεφερλή. Και δεν μιλάμε για κάποιο τυχαίο πρόσωπο, αλλά για τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης.
Η σαφής προτίμηση της Ελένης Μενεγάκη στο «MEGA Με Μία» και τα αποθεωτικά σχόλιά της για τον Μάρκο σχεδόν σε καθημερινή βάση, ενόχλησαν αφάνταστα τον Γιώργο Λιάγκα, που δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στέλνοντας μήνυμα στην παρουσιάστρια. "Δεν περίμενα ότι θα με πουλήσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο παρουσιαστής του πρωινού του ΑΝΤ1 ενοχλήθηκε για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν πως περίμενε ότι η Ελένη θα κρατούσε ίσες αποστάσεις ή δεν θα ασχολούνταν καθόλου με την πρωινή κόντρα που όλο και φουντώνει. Αντίθετα εκείνη φαίνεται ότι έχει διαλέξει στρατόπεδο με ό,τι συνεπάγεται αυτό, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης που έχει φανατικούς τηλεθεατές. Εκείνο όμως που ενόχλησε περισσότερο τον Γιώργο ήταν ότι η Ελένη ξέχασε πολύ γρήγορα τους δεσμούς που την ενώνουν μαζί του.
Οι δυο τους μεγάλωσαν μαζί, ήταν συμμαθητές, ενώ όποτε η Μενεγάκη κάλεσε στην εκπομπή της τον Λιάγκα, εκείνος έδωσε το "παρών" χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό περίμενε να το σεβαστεί και όχι να δείξει τη σαφή προτίμησή της προς τον Σεφερλή με τον οποίο μάλιστα ήταν τσακωμένοι για πολλά χρόνια και μόλις πέρυσι τα ξαναβρήκαν.
Για τον Λιάγκα η Μενεγάκη είναι πλέον "ανεπιθύμητο πρόσωπο". Και για όσους ξέρουν πολλά, ο πόλεμος μεταξύ τους τώρα ξεκινά.


«Έχει προτίμηση στην εκπομπή μας»

Η Ελένη από την πρεμιέρα της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή έδειξε την προτίμησή της στον ηθοποιό. Ειδικά μετά τα νούμερα της πρώτης μέρας, η Μενεγάκη τον αποθέωνε, λέγοντας ότι ήταν ασύλληπτο αυτό που πέτυχε και τονίζοντας συνεχώς ότι έχει την αγάπη του κόσμου. Ο Σεφερλής από την πλευρά του μαγείρεψε μακαρόνια σουφλέ για την Ελένη στα γενέθλιά της στις 29 Οκτωβρίου, στέλνοντας παράλληλα ευχές και για το νέο μέλος της οικογένειάς της που έρχεται, ενώ η Μενεγάκη ασχολήθηκε πολλή ώρα με το φίλο της, για να ρίξει στη συνέχεια την... μπηχτή του ο Σεφερλής ότι "η Ελένη έχει μια προτίμηση στην εκπομπή μας, το έχει δηλώσει εξάλλου". Αυτή η ατάκα νευρίασε ακόμη περισσότερο τον Λιάγκα. Η Μενεγάκη όμως δεν σταμάτησε στον Μάρκο, αφού μοίρασε μπράβο και στην Έλενα Τσαβαλιά. "Έμεινα άφωνη με τις απαντήσεις της. Δίχως να θίγει κανέναν, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις και λέει αυτό που νιώθει. Με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος που χειρίζεται το λόγο. Θέλω πάρα πολύ να τη δω και να τα πούμε. Συγχαρητήρια, Έλενα". Για τη Σκορδά ποτέ δεν είχε πει τόσο αποθεωτικά σχόλια. Λέτε να είναι τυχαίο ότι ο Λιάγκας δηλώνει συνέχεια τον τελευταίο καιρό ότι η Φαίη είναι η καλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...