Kate Middleton: Γιατί εκνεύρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ ;

Kate-Middleton-Metamorfosi-2010-362x500Η Kate Middleton φαίνεται ότι δυσαρέστησε τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία… άρχισε τις παρατηρήσεις.

Αφού οι παπαράτσι κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν με τους φακούς τους τη Δούκισσα του Cambridge στον πρώτο προγραμματισμένο της υπέρηχο, η Kate αποφάσισε να ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ μάλλον θεωρεί πως το παράκανε, ενώ φαίνεται πως έχει ενοχληθεί και από τις στυλιστικές επιλογές της εγκυμονούσας.
Σύμφωνα με το βρετανικό τύπο, η βασίλισσα ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως από τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις της συζύγου του εγγονού της και την ενθάρρυνε να αρχίσει να παρευρίσκεται σε events που αρμόζουν στη θέση της.
Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ επεσήμανε ότι τόσο η Kate όσο και ο εγγονός της, θα πρέπει να εστιάσουν περισσότερο στη φιλανθρωπική τους δράση και όχι στο να προκαλούν με την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής τους. Μετά τις εξελίξεις αυτές, η Δούκισσα αναγκάστηκε μέχρι και στυλίστα να αλλάξει…
«Η βασίλισσα Ελισάβετ ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως με τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις που έκανε η Kate. Διέταξε να επιστρέψει αμέσως στα καθήκοντά της, καθώς αυτά είναι η πρώτη προτεραιότητα. Οι οδηγίες που της έχουν δοθεί είναι αυστηρές, γι’ αυτό και την προηγούμενη εβδομάδα παρευρέθηκε σε δύο events», τόνισε πηγή του παλατιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...