ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε!

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε!
ΚΡΙΟΣ
Οι μέρες δείχνουν να φέρνουν τύχη σε όλους τους του τομείς της ζωής των γεννημένων 11 Απριλίου. Ομως για τους πολλούς η εβδομάδα είναι δύσκολη και τόσο την Τρίτη όσο και την Πέμπτη μπορεί να φέρει πολλούς στα όρια της υπομονής τους.
Περισσότερες πιέσεις θα δεχθούν οι γεννημένοι 1, 2 και 3/4ου. Ο Αρης από τον Αιγόκερο εξακολουθεί να δυναμώνει τις φιλοδοξίες σας αλλά οι αρνητικές του όψεις δημιουργούν ανταγωνισμό και σας φέρνουν σε κόντρα με ένα ισχυρό άτομο που μπορεί να ανακόψει την πορεία σας. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές μέρες για όλους.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σύνοδος του Αρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό του με τον Ουρανό θα βρουν τρόπο να σας αναστατώσουν τις μέρες αυτές, που γενικά δεν πρέπει να επιμένετε στην προσπάθειά σας να πείσετε κανέναν και για τίποτα. Προσπαθήστε μέσα από ευέλικτους και όχι επιθετικούς τρόπους να κάνετε πιο θετικό το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Οι μέρες δεν βοηθούν γενικά και καλό θα ήταν να αναβάλετε για λίγο ό,τι σημαντικό και δύσκολο έχετε προς διευθέτηση. Το Σαββατοκύριακο θα είναι το πιο ευχάριστο διάστημα της εβδομάδας αυτής για εσάς.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανακατατάξεις στους επαγγελματικούς σας χώρους φέρνουν οι μέρες και προσαρμογές σε νέα δεδομένα. Κάποιοι θα μπερδέψετε δουλειές με συναισθήματα και θα χρειαστεί πολύ προσεκτικούς χειρισμούς. Οι σκληρές όψεις του Αρη με Πλούτωνα και Ουρανό δείχνουν ότι είστε πρόθυμοι να τολμήσετε ακόμα και ριψοκίνδυνες κόντρες προκειμένου να περάσετε τη δική σας γραμμή. Αυτό σε κάποιους μπορεί να στοιχίσει αλλά οι πολλοί θα βρεθούν κερδισμένοι. Πιο δύσκολες η Τρίτη και η Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι μέρες αυτές παρ' όλες τις δυσκολίες τους δείχνουν να βοηθούν τους περισσότερους Καρκίνους, επαγγελματικά και συναισθηματικά. Εξαίρεση μπορούν να αποτελούν οι γεννημένοι 3/7ου, που τόσο την Τρίτη όσο και την Πέμπτη πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε κόντρες που ίσως πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και οδηγήσουν σε διασπάσεις σχέσεων-συνεργασιών. Αποφεύγετε καθετί ριψοκίνδυνο. Ακόμα, ανόητες κόντρες θα μπορούσαν να αποπροσανατολίσουν από τους κύριους στόχους σας τους γεννημένους 3, 4, 5, 6 Ιουλίου.
ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα βοηθά εσάς της 14ης Αυγούστου, καθώς θα σας δώσει αισιόδοξα μηνύματα, τύχη γενικά αλλά και μια αιτία για να χαρείτε συναισθηματικά καθώς βελτιώνετε η συναισθηματική σας ζωή, όπως και τις σχέσεις σας με αγαπημένα άτομα. Δύσκολη από πλευράς όψεων η εβδομάδα, καθώς η κόντρα του Αρη με Πλούτωνα και Ουρανό θα δημιουργήσει επαγγελματικές εντάσεις και αντιθέσεις απόψεων που μπορούν να πάρουν διαστάσεις ρήξης. Δύσκολες οι μέρες για τους γεννημένους 18/8ου, που πρέπει να προσέξουν σε όλους τους τομείς.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σύνοδος του Αρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό του με τον Ουρανό είναι όψεις που μπορούν να δημιουργήσουν ρήξεις σε σχέσεις και κάποιοι να οδηγηθείτε σε ακραίες συμπεριφορές από ένα πείσμα, μια εμμονή ή κτητικότητα, από όποια μεριά και αν εκδηλώνονται. Μόνο το Σαββατοκύριακο είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να κάνετε ήρεμους διαλόγους και να βρείτε μια άκρη σε όποιες αντιθέσεις ή παρεξηγήσεις. Αλλωστε, το Σάββατο και η Κυριακή είναι η ευχάριστη παρένθεση σε μια εβδομάδα που γενικά είναι δύσκολο να αποδώσει ουσιαστικά αποτελέσματα.
ΖΥΓΟΣ
Την πολύ κακή εβδομάδα που ακολουθεί, όλοι, ειδικότερα όμως οι γεννημένοι 5, 6 και 7 Οκτωβρίου, έχετε κάθε λόγο να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση-αντίδραση. Ανατρεπτικές καταστάσεις κάθε μορφής μπορούν να σας βγάλουν από την πορεία σας, ενώ και για τους υπόλοιπους το διάστημα αυτό ευνοεί τις εντάσεις, με ή και χωρίς ουσιαστική αιτία, καθώς η σύνοδος του Αρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο του Αρη με τον Ουρανό έχουν τη δύναμη να προκαλέσουν κάθε λογής ταραχή. Το Σαββατοκύριακο σας ζητά να αποφύγετε την πολυκοσμία και να ανασυγκροτηθείτε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας ανεβάζει ψυχολογικά εσάς του 3ου 10ημέρου, σε μια εβδομάδα που μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς η σύνοδος του Αρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό του με τον Ουρανό δημιουργούν νευρικότητα στα λόγια και τις κινήσεις, σπασμωδικές αντιδράσεις, απροσεξία στην οδήγηση και γενικά έναν εκνευρισμό που μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Για όλους αυτούς τους λόγους, προσοχή στις μετακινήσεις σας, στα λόγια αλλά και στα ξεσπάσματά σας όταν κάτι δεν πάει όπως το περιμένατε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις μέρες αυτές η σύνοδος του Αρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό του με τον Ουρανό σάς βγάζει έκτακτα έξοδα, που μπορεί να τα γεννήσει ακόμα και μια ζημιά τεχνικής φύσης ή ένα λάθος με υψηλό τίμημα. Γι' αυτό τις δύσκολες Τρίτη και Πέμπτη πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς. Ομως οι γεννημένοι 13 και 14 Δεκεμβρίου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε όλους τους τομείς και θα μπορούσατε να βγείτε κερδισμένοι ακόμα και από λάθη ή προβλήματα των άλλων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σύνοδος του Αρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό του με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει προβλήματα αυτό το 7ήμερο. Θα σας κάνει πιο επιθετικούς και νευρικούς και η ενέργεια που σας δίνει πρέπει να είναι ελεγχόμενη για να μη δημιουργήσει τριγμούς τόσο στον οικογενειακό όσο και το συντροφικό σας χώρο. Σε κάθε περίπτωση, μην προσπαθήσετε Τρίτη και Πέμπτη, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 1, 2 και 3 Ιανουαρίου, να επιβάλετε θέσεις και απόψεις σε κανέναν και για κανένα λόγο. Προσπαθήστε να κρατήστε με κάθε τρόπο χαμηλούς τόνους. Το Σαββατοκύριακο δώστε χρόνο στους δικούς σας και βρεθείτε πιο κοντά σε ό,τι σας ηρεμεί.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την πολύ κακή Τρίτη έως και Πέμπτη η σύνοδος του Αρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό του με τον Ουρανό θα βρει αιτίες να σας αναστατώσουν ψυχολογικά, ενώ οι μέρες δεν δείχνουν ικανές να αποδώσουν τίποτα ουσιαστικό και φυσικά τίποτα ανεμπόδιστο. Κινηθείτε λοιπόν σε ήρεμους ρυθμούς, μην εμπλακείτε σε εντάσεις τρίτων, μην πάρετε θέσεις σε όποια αντιπαράθεση και αφήστε αυτή τη δύσκολη εβδομάδα να περάσει χωρίς να σας δημιουργήσει προβλήματα.
ΙΧΘΥΕΣ
Οι μέρες αυτές θα μεταφέρουν μια καλή είδηση στους περισσότερους Ιχθύες και παρόλο που είναι εξαιρετικά δύσκολες λόγω των σκληρών όψεων, για τους περισσότερους από εσάς θα υπάρξουν έστω και μετ' εμποδίων θετικές εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Μόνο τα οικονομικά απαιτούν προσοχή, ενώ ένα πρόβλημα ενός κοντινού σας ατόμου πιθανά θα σας προβληματίσει. Το Σαββατοκύριακο θα είστε συντροφικοί και εύκολα θα δημιουργείτε καλή ατμόσφαιρα γύρω σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...