ΑΠΕΙΛΗ - ΣΟΚ για την Ελένη Μενεγάκη! Ποιος είναι ο άντρας που έχει γίνει σκιά της;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΕΙΛΗ - ΣΟΚ για την Ελένη Μενεγάκη! Ποιος είναι ο άντρας που έχει γίνει σκιά της;
Έχει γίνει η σκιά της. Ο άνθρωπος που την προσέχει και δεν λείπει λεπτό από δίπλα της. Η Ελένη το χρειαζόταν αφού μετά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της τρέμει και τη σκιά της.
Το "YES!" στο προηγούμενο τεύχος του σας είχε αποκαλύψει τους μεγάλους φόβους της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης η οποία περιμένει να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Οι φόβοι της Ελένης μεγαλώνουν κάθε μέρα με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον ένας άντρας συνεχώς δίπλα της για να την... προσέχει.
Ο φωτογραφικός φακός του "YES!" τσάκωσε την παρουσιάστρια μαζί με τη "σκιά" της κατά την έξοδό τους από το κανάλι. Εκείνος είχε βγει πρώτος και περίμενε την Ελένη να αποχωρήσει. Μόλις βγήκε και η Μενεγάκη, η οποία μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο, κατευθύνθηκαν, προχωρώντας δίπλα δίπλα, προς το αυτοκίνητό της. Ο φύλακας άγγελος της παρουσιάστριας της άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και κάθισε εκείνος στη θέση του οδηγού για να τη μεταφέρει στο σπίτι της στα Μελίσσια. Η Ελένη μπορεί να έχει εμφανιστεί με νέο τετράτροχο απόκτημα, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν πηγαίνει μόνη της πουθενά και αποφεύγει συστηματικά να πιάνει τιμόνι στα χέρια της. Η "σκιά" της έχει γίνει και οδηγός της, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στην έγκυο παρουσιάστρια, που την επιζητά σε κάθε της κίνηση τον τελευταίο καιρό.
Οι απειλές
Η Μενεγάκη, όπως γνωρίζει το Athensmagazine.gr, δεν έκρυψε ποτέ ότι ήθελε να φέρει στον κόσμο το παιδί του αγαπημένου της Ματέο. Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της την ανέβασε στον έβδομο ουρανό, όμως ξύπνησε και τις μεγάλες φοβίες της. Όπως αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα το "YES!" το να είσαι έγκυος στα 45 σου, έχοντας μάλιστα την κούραση από το μεγάλωμα τριών ακόμη παιδιών αλλά και μια καθημερινή εκπομπή με τεράστιες απαιτήσεις, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Η κούρασή της είναι μεγάλη και δεν μπορεί να την κρύψει. Επίσης έχει παραδεχτεί ότι έχει έντονες ναυτίες και πόνους που την έχουν τσακίσει σωματικά με την αγωνία της να χτυπάει κόκκινο για το μωρό της.
Η αγωνία της αυτή πολλές φορές φτάνει και στα όρια της υπερβολής, όσο κι αν ο γιατρός της είναι καθησυχαστικός. Φοβάται πολύ και οποιαδήποτε κίνηση την εκλαμβάνει ως απειλή για εκείνη και το μωρό. Τρέμει σε κάθε της βήμα. Και γι' αυτό η "σκιά" δεν λείπει από κοντά της για να της προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια.
Γιατί έβαλε τα κλάματα
Η Ελένη έχει λατρεία για τα παιδιά της και συγκινείται πολύ εύκολα με την αγάπη που της δείχνουν. Πόσο μάλλον τώρα που είναι έγκυος κι έχει γίνει ακόμη πιο ευσυγκίνητη. Η Ελένη στις 29 Οκτωβρίου έκλεισε τα 45 της χρόνια και τα παιδιά τής είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη δίνοντάς της δώρα και ζωγραφιές. Μία πολύ τρυφερή στιγμή που δεν την... άντεξε η Μενεγάκη και έβαλε τα κλάματα από την κίνηση των τριών μικρών της αγγέλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...