Ελένη Μενεγάκη: Μας γκάστρωσες...

 Ελένη Μενεγάκη: Τα νέα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Δεν παραδέχεται ούτε διαψεύδει τις φήμες

Έχει αφήσει τις φήμες γύρω από την εγκυμοσύνης της να οργιάζουν αφού από τη μέρα που κυκλοφόρησε το δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, που την θέλει να κυοφορεί το τέταρτο παιδί της, η Ελένη Μενεγάκη κρατάει σιγή ιχθύος.


Ωστόσο, φροντίζει μέσα από την εκπομπή της να τροφοδοτεί αυτές τις φήμες και ας μην υπάρχει ακόμη μία ξεκάθαρη απάντηση από την ίδια ή το περιβάλλον της.

Στο πλατό της εκπομπής της Δευτέρας είχε στηθεί ένα κρεβάτι. Η Ελένη Μενεγάκη, ξάπλωσε σε αυτό και κάλεσε δίπλα της την εγκυμονούσα Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Οι δυο τους, ανέλυσαν το πόσο άνετο είναι το συγκεκριμένο κρεβάτι κυρίως για τις γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα, αφήνοντας υπονοούμενα σχετικά με την πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Ένας λόγος παραπάνω που δεν παραδέχεται την εγκυμοσύνη της είναι ότι θέλει να πουλήσει το γεγονός λίγο παραπάνω. 

Να μείνουν οι τηλεθεατές να δουν τι θα βάλει σήμερα στην εκπομπή της, αν φούσκωσε η κοιλιά της, αν πετάξει κανένα , τάχα τυχαίο, σχόλιο μερί εγκυμοσύνης και τέτοια. 

Πάντως όλο αυτό το παιχνιδάκι είναι παλιό και κουραστικό πιστεύω και ίσως να μην μας απασχολούσε και τόσο εάν η εγκυμονούσα Ελένη δεν ήταν σ'αυτή την ηλικία...

Πάντως θέλω να δω τώρα ο Μάκης θα τα τιμήσει τα παντελόνια του; Θα το αποκαταστήσει το κορίτσι; 

Φιλιά...
ShoWhat  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...