«Coming In»: Η gay ταινία που τελικά δεν είναι τόσο...gay!

«Coming In»: Η gay ταινία που τελικά δεν είναι τόσο...gay!

Τι γίνεται όταν ένας gay άντρας, στο επάγγελμα κομμωτής, ερωτεύεται εντελώς ξαφνικά μία γυναίκα; Αυτό είναι το θέμα της γερμανικής ρομαντικής κομεντί «Coming In» σε σκηνοθεσία του Marco Kreuzpaintner.
Ο εμφανίσιμος κομμωτής Tom Herzner, ρόλο που στην ταινία κρατάει ο ηθοποιός Kostja Ullmann, τη στιγμή που έχει όλους τους άντρες στα πόδια του, τελικά ερωτεύεται μία γυναίκα. Η Haidi δουλεύει σε ένα κομμωτήριο σε μία λαϊκή γειτονιά του Βερολίνου και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Tom. Ο gay άνδρας δέχεται «πειράγματα» από τους φίλους του για την αλλαγή του, την ίδια στιγμή που ο ίδιος αμφισβητεί τη σεξουαλική του ταυτότητα.



Η ταινία δέχτηκε αυστηρή κριτική από την gay κοινότητα, που χαρακτήρισαν τον Kreuzpaintner ως «προδότη» και την ταινία του ως «ομοφοβική». Ο ίδιος ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει για το νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ, του οποίου υπογράφει και το σενάριο, ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει κανέναν και ότι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη απλά μία ιστορία αγάπης. «Η ταινία είναι ένα μοντέρνο παραμύθι. Δεν είναι για κάποιον που από gay γίνεται straight. Μιλάει για την αγάπη και η αγάπη δεν γνωρίζει από ετικέτες. Λάτρεψα τη ιδέα μία ταινία που έχει πρωταγωνιστή έναν γκέι που ερωτεύεται ΄ένα κορίτσι. 'Ενας gay που θα κληθεί να αλλάξει την ιδέα που είχε για τον εαυτό του και αυτή που είχαν οι φίλοι του για εκείνον» είπε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...