ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Τι θα φέρει η εβδομάδα

Από τον Κώστα Λεφάκη

Σκορπιός
Η Αφροδίτη θα παραμένει ευεργετική για τις προσωπικές σας σχέσεις, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ρεαλιστές και λογικοί. Ο Άρης στον Αιγόκερω αξιοποιεί τις δυνατότητές σας και ο Δίας στο Λέοντα σας βοηθά να βγείτε κερδισμένοι στη δουλειά. Σκοπός είναι να αποφύγετε κινδύνους και να αναβάλετε αποφάσεις ή καινούρια ξεκινήματα, κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Τοξότης
Δείξτε προσοχή σε ψυχολογικό και οικονομικό επίπεδο. Άλλωστε ο μήνας θα είναι ασαφής στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε οτιδήποτε σας κουράζει ή σας εκνευρίζει. Μην περιμένετε θαύματα, αλλά δεν θα έχετε και ιδιαίτερες εκπλήξεις. Το μόνο που μπορεί να σας εκτονώσει είναι οι κοινωνικές συναναστροφές, καθώς και οι πολιτιστικές σας ενασχολήσεις. Αφουγκραστείτε το τι ακριβώς συμβαίνει και μη βιαστείτε να αντιδράσετε.
TIP: Καταπολεμήστε τους φόβους σας.
Αιγόκερως
Η εβδομάδα αυτή κρύβει ενδιαφέρον, αφού θα έχει σπονδυλωτές αποκαλύψεις και ευχάριστους αιφνιδιασμούς. Βέβαια με τον Άρη στο ζώδιό σας δεν θα λείψουν ο αγώνας, η ένταση και κάποιες μοιραίες αναμετρήσεις με τρίτους. Αποφύγετε ανοιχτούς πολέμους και επιστρατεύστε όση διπλωματία διαθέτετε. Αφήστε για λίγο τις αντεκδικήσεις από κάτι που σας πείραξε πολύ στο πρόσφατο παρελθόν σε προσωπικό ή ερωτικό επίπεδο.
TIP: Δείξτε κατανόηση στους άλλους.
Υδροχόος
Η περίοδος αυτή εξακολουθεί να είναι απαιτητική στον επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα εμφανίζονται κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις. Ο χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Ο Ερμής πάντως σας βοηθά να ολοκληρώσετε το κλείσιμο εκκρεμοτήτων που τόσον καιρό δεν τολμούσατε. Όσοι έχετε εμπλακεί σε ένα μυστικό ερωτικό γίγνεσθαι προσέξτε μήπως τελικά παγιδευτείτε. Η δυσκολία πάντως εναλλάσσεται με την ευκαιρία. Φροντίστε να διαλέγετε τις σωστές στιγμές αυτό που πρέπει.
TIP: Μην εκτίθεστε άνευ λόγου.
Ιχθύες
Οι πλανητικοί συσχετισμοί βοηθούν τις επιδιώξεις σας και προωθούν τις υποθέσεις σας. Οικονομικά θα βρείτε λύσεις, επαγγελματικά όμως θα πρέπει να παλέψετε. Κοινωνικά κάποιοι θα σας επαινέσουν. Μετακινήσεις, σπουδές και οικονομικοί ή επαγγελματικοί διακανονισμοί ευνοούνται αρκετά. Τέλος, η ενίσχυση μιας ερωτικής σχέσης θέλει περισσότερες προσπάθειες από εσάς, αλλά και συχνότερες μετακινήσεις.
TIP: Μην κινείστε απερίσκεπτα.
Κριός
Η πρώτη εβδομάδα αποτελεί το ξεθύμασμα της έκλειψης του ήλιου, οπότε ό,τι προκύψει αντιμετωπίστε το υπεύθυνα και έχετε υπόψη ότι θα επηρεαστείτε οικονομικά. Στο μεταξύ η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω σας επιστρατεύει στον επαγγελματικό τομέα. Συναισθηματικά θα κυριαρχήσει ένα μυστικοπαθές κλίμα, που θα τονίσει την ανυπομονησία σας.
TIP: Προγραμματίστε δραστηριότητες.
Ταύρος
Ο Νοέμβριος μπαίνει επεισοδιακά, με καλές και δύσκολες στιγμές. Οι πρώτες οφείλονται στην πορεία του Άρη στον Αιγόκερω, που σχηματίζει αρμονία με το ζώδιό σας και εξυπηρετεί τις επιδιώξεις σας, οι δεύτερες τα απομεινάρια της έκλειψης που προηγήθηκε και χτύπησε τα αισθηματικά. Ο Κρόνος διατηρεί συχνά ψυχρή τη συμπεριφορά όσων σας ενδιαφέρουν.
TIP: Υπερασπιστείτε την ερωτική σας ζωή.
Δίδυμοι
Η εβδομάδα φέρνει αντιξοότητες, αλλά και επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Πλάγιοι δρόμοι ενισχύουν την εργασία. Οι ταλαντεύσεις συνεχίζονται, γιατί παραμένουμε στον κύκλο των εκλείψεων. Ο Δίας βοηθά να αναγνωριστείτε και να αγγίξετε τα σημεία που θέλετε σε προσωπικές σχέσεις.
TIP: Αντέξτε την κούραση στην εργασία.
Καρκίνος
Οι μέρες θα έχουν δύσκολες στιγμές, που δεν θα πρέπει να σας διαταράξουν. O Άρης στον Αιγόκερω εγκαινιάζει νέες εξελίξεις στην αισθηματική ζωή και τις κοινωνικές σχέσεις. Φρενάρετε τη βιασύνη και τονίστε τη διαίσθηση. Σαφώς κάποια γεγονότα έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα, αλλά δεν σας συνιστώ στενοχώρια ή φόβο. Τα αγαπημένα πρόσωπα θα σας απασχολήσουν ακόμα μια φορά. Το ίδιο και η εργασία, που λίγο θα βραχυκυκλώσει.
TIP: Εστιάστε στις σχέσεις σας.
Λέων
Ο Νοέμβριος ξεκινά επεισοδιακά ή με λίγο έντονη δική σας εσωστρέφεια και δυσαρέσκεια για τον περιβάλλοντα χώρο. Δηλαδή μπορεί να υπάρχουν γεγονότα, αλλά να μην έχετε αντιδράσει. Παρ’ όλα αυτά, ο Ερμής στο Ζυγό βοηθά να διατηρείτε ισορροπίες, όμως ο Άρης στον Αιγόκερω σας κάνει διεκδικητικούς και υποχρεωτικά αμυνόμενους στον επαγγελματικό χώρο. Οι συνέπειες των εκλείψεων συνεχίζονται, επομένως κάποιες δυσκολίες κρίνονται αναπόφευκτες.
TIP: Αποφύγετε πειραματισμούς.
Παρθένος
Συγκριτικά με άλλους, μπορείτε να λύσετε ευκολότερα τα τρέχοντα προβλήματα. Παράλληλα, θα συνεχίσει να σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα, κάτι καλύτερο όμως διαμορφώνεται στο περιβάλλον σας, τόσο επικοινωνιακά όσο και σε θέματα συνεργασίας. Πολλοί θα πάρετε αποφάσεις απαραίτητες για να προχωρήσουν κάποια πράγματα, άλλοι θα έχετε συμπτώσεις που θα σας ταράξουν ή θα σας διεγείρουν. Ερωτικά δεν θα σας λείψουν οι επιτυχίες.
TIP: Μη δίνετε αφορμή για σχόλια.
Ζυγός
Οι μέρες αυτές ευαισθητοποιούν την ανασφάλεια στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στις συναλλαγές. Η διέλευση του Άρη από τον Αιγόκερω ανάβει νέα εστία έντασης στο οικογενειακό περιβάλλον. Όλοι πάντως θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, αλλά αν κινηθείτε οργανωμένα, θα καταφέρετε αρκετά. Μην εκτεθείτε με δηλώσεις, καθώς κάποιες κουβέντες δεν θα μπορέσετε εύκολα να τις πάρετε πίσω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...