Γιώργος Παρτσαλάκης: Για ποιο λόγο «τα χώνει» στον Πέτρο Φιλιππίδη;

Filippidis Partsalakis

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην θεατρική παράσταση «Caveman», ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στο Thema People και την Αναστασία Αργυριάδου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη νέα ταινία του Πέτρου Φιλιππίδη «Ο Ακάλυπτος», τις λεγόμενες κλίκες στο χώρο της υποκριτικής, αλλά και στους λόγους που δεν έχει ασχοληθεί μέχρι σήμερα με τα κοινά.


«Οι άνθρωποι που έκαναν την επιτυχία του τηλεοπτικού “Ακάλυπτου” ήταν ο Καφετζόπουλος και ο Παρτσαλάκης μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς. Αυτοί οι δυο άνθρωποι είναι εν ζωή, δεν είναι όπως οι περιπτώσεις του Κωνσταντάρα ή του Χατζηχρήστου που έχουν πεθάνει και οι μεταγενέστεροι ηθοποιοί παίζουμε τις επιτυχίες τους στο θέατρο ή τον κινηματογράφο. Όταν έμαθα ότι θα γίνει η ταινία, ένιωσα σα να μου κάνουν μνημόσυνο. Το ότι έσπευσαν να γυρίσουν αυτή την ταινία με συναδέλφους που είναι κοντά στην ηλικία μου με ενόχλησε ψυχολογικά. Θεωρώ ότι ήταν άστοχο το εγχείρημα», επισήμανε κατηγορηματικά ο γνωστός ηθοποιός.
Όσο για τις λεγόμενες κλίκες στο χώρο του, ο ίδιος είπε: «Ούτε ξέρω αν υπάρχουν γιατί μένω μακριά από όλα αυτά. Όσο κι αν θέλουν να σε σπρώξουν οι κλίκες, όταν δε μπορείς να πατήσεις στη σκηνή το θέατρο θα σε ξεράσει. Στο θέατρο οι κλίκες είναι περιστασιακές».
Τέλος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης εξήγησε τους λόγους που δεν έχει αποφασίσει μέχρι σήμερα να ασχοληθεί με τα κοινά: «Πιστεύω ότι ο ηθοποιός δεν πρέπει να ασχολείται με άλλα πράγματα εκτός από την καλλιτεχνική του υπόσταση. Το θέατρο χρειάζεται χρόνο και αφοσίωση. Σχεδόν όλοι οι συνάδελφοί μου, εκτός από εμένα, έχουν σκηνοθετήσει και έχουν αναλάβει ρόλο παραγωγού σε ταινίες. Δεν το έκανα ποτέ, αν και κάλλιστα θα μπορούσα. Δε με αφορά τίποτα άλλο παρά μόνο να πατήσω στα πόδια μου στη σκηνή και να εκτεθώ μπροστά στο κοινό σε ρόλο ηθοποιού».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...