Αλεξία Αλεξιάδου: Διαβάστε το νέο συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της

alexia alexiadou  (7)
Η Αλεξία Αλεξιάδου έφυγε από τη ζωή σχεδόν πριν από δύο εβδομάδες, βυθίζοντας στη θλίψη και τη στενοχώρια, όχι μόνο τους κοντινούς της ανθρώπους, αλλά και όλη την Ελλάδα, που τη γνώριζε από την παρουσία της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Η γνωστή μαγείρισσα άφησε πίσω της τον σύζυγό της, Βαγγέλη Κιτσάκη, και δύο παιδιά, 17 και 10 ετών.
Ο άνδρας της ζωής της δημοσίευσε στο facebook ένα μήνυμα, θέλοντας να ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο όσους στέκονται δίπλα του στη δύσκολη περίοδο που βιώνει.
«Σας ευχαριστώ όλους όσου θυμάστε την Αλεξία μας. Να μην την ξεχάσετε ποτέ γιατί το άξιζε. Εμείς την έχουμε εδώ κοντά μας και νοιώθουμε καθημερινά την αγάπη της. Η σιωπή αυτές τις στιγμές είναι η δύναμή μας. Υγείας σε εσάς και τα παιδιά σας… Β. Κιτσάκης», ενώ δύο ημέρες πριν είχε ενημερώσει σχετικά με την έκδοση του επόμενου περιοδικού, που εξέδιδε η Αλεξία Αλεξιάδου«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους και όλες τις αναγνώστριες του περιοδικού που έχουν επικοινωνήσει με τα γραφεία μας ότι το τεύχος Realfood Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει σύντομα αφιερωμένο στην μνήμη της Αλεξίας. Ήταν μεγάλη υποχρέωση εκ μέρους όλων μας να το ολοκληρώσουμε γιατί το έχει επιμεληθεί εξ ολοκλήρου και μέσα από τις σελίδες του βγαίνει όλο το πάθος και η αγάπη της για όλους εσάς. (Ακριβής ημερομηνία τις επόμενες ημέρες.)
Ευχαριστώ».
kitsakis fb

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...